Ny How I Met Your Mother-spinoff på vej
"How I Met Your Mother" kørte på CBS i ni sæsoner mellem 2005 og 2014.

Ny How I Met Your Mother-spinoff på vej

Ny How I Met Your Mother-spinoff på vej

Der er glædelige nyheder på vej til fans af successerien.

Tv-seere over hele verden fulgte i spænding med, mens Ted Mosby i ni sæsoner fortalte sine børn historien om, hvordan han mødte deres mor, indtil komedieserien "How I Met Your Mother" blev stoppet i 2014.

LÆS OGSÅ: Trailer: Nu vender ‘Homeland’ tilbage

Men nu er der gode nyheder til seriens fans. Tilbage i december kunne Deadline afsløre, at 20th Century Fox TV, der også stod bag "How I Met Your Mother", har hyret manuskriptforfatterne Isaac Aptaker og Elizabeth Berger til at skrive en spinoff med titlen "How I Met Your Father".

Her er det meningen, at vi igen skal følge hovedpersonens jagt på den store kærlighed - denne gang bare fra en kvindes synspunkt. Og selv om den nye serie endnu ikke er skrevet færdig, så følger man godt med hos CBS, der viste den originale serie.

- Vi har ikke set noget, og der er ikke blevet pitchet noget til os endnu. Men jeg glæder mig til at læse det, når det er færdigt, og det kunne potentielt godt være et projekt for os, fortæller Glenn Geller, underholdningspræsident hos CBS, til Deadline.

LÆS OGSÅ: Sarah-Sofie Boussnina spiller sammen med Hollywood-stjerner i ny film

Det er dog ikke første gang, at man forsøger at lave en spinoff af den populære komedieserie. Allerede tilbage i 2014, mens den sidste sæson af "How I Met Your Mother" kørte over skærmen, var seriens skabere, Carter Bays og Craig Thomas, i gang med at lave serien "How I Met Your Dad".

Her lavede man et pilotafsnit, der højst overraskende ikke fik CBS til at lave en hel serie. Tv-stationen var dog stadig interesseret i idéen og tilbød, at 20th Century Fox TV kunne arbejde videre på at skabe en ny pilot, men i sidste ende kunne de to parter ikke blive enige, og projektet blev ikke til noget.

Men nu ser det altså ud til, at der er nyt håb for fans af "How I Met Your Mother", selv om den nye serie som udgangspunkt ikke kommer til at handle om nogle af de tidligere stjerner eller bliver skrevet af Carter Bays og Craig Thomas, der for nylig er rykket til Sony TV, hvor de er i gang med en ny serie.

LÆS OGSÅ: Medie: Fox har afsløret premieredatoen for Avatar 2

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder om de kendte og kongelige. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok