banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Fra venstre ses værten Felix Smith, dommerne Nabiha, Peter Frödin, Jarl Friis-Mikkelsen, Cecilie Lassen, og yderst til højre værten Christopher Læssø

Nu kan dit hemmelige talent blive en guldgrube

Årets sæson af TV2 programmet ”Danmark har talent” er kun lige slut, men TV2 søger allerede nye deltagere til en ny sæson.

Spændingen blev forløst i lørdags, hvor tryllekunstneren Matias vandt TV2s talentshow ”Danmarks har talent” og dermed løb med præmien på 250.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Kurs mod fjerne kyster: Emil i livsfare

Konfettien har nærmest kun lige ramt gulvet, men TV2 søger allerede talenter til endnu en sæson:

- ”Danmark har talent” har haft en fremragende sæson i år, og er igen rigtig godt modtaget af TV2s seere. Derfor glæder vi os selvfølgelig til at invitere dem ombord på endnu en omgang, siger programredaktør Thomas Richardt Strøbech på TV2s hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Pas på Rob Lowe: Der er en ny hjeterknuser i familien

Som i de tidligere sæsoner er der nærmest ingen grænser for hvilket talent der kan bruges, så alle mellem 8 og 100 år er velkommen. Om det så er julehjerte-fletning eller hulahopring, man brillere indenfor.

- Der findes så mange særlige talenter derude, vi stadig har til gode at møde. Folk, der ikke bare kan underholde, men også imponere, inspirere, få os til at grine eller græde – eller i det mindre bare tænke WTF?!?, siger Thomas Richardt Strøbech.

LÆS OGSÅ: Britisk superstjerne dukkede op på Frederiksborg slot

Hvornår den nye sæson kan ses hjemme i stuerne, vides endnu ikke.                              

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok