banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Der venter de fire venner Joel (Ben Chaplin), Lex (Michael Imperioli), Cobi (Steve Zahn) og Gus (Romany Malco) flere ubehagelige overraskelser i Belize.

Nu får Mad Dogs dansk premiere

Hele første sæson af den roste krimikomedie "Mad Dogs" kan fra fredag ses på Viaplay

Der er dømt sort humor og spænding, når Viaplay fredag giver danskerne mulighed for at se hele første sæson af "Mad Dogs", der har høstet roser i USA efter premieren for et par uger siden.

LÆS OGSÅ: Black Widows: Det kan du forvente dig af den nye nordiske dramasatsning

Serien følger en gruppe venner, der tager til det eksotiske Belize for at besøge en gammel ven. Det der umiddelbart ligner en ferie under varme himmelstrøg tager dog hurtigt en uventet og ubehagelig drejning og pludselig er vennerne fanget ind i et spind af mord, løgne og bedrag.

SE OGSÅ: Ny trailer: Afdeling Q jagter fanatisk seriemorder i Flaskepost fra P

"Mad Dogs" er en amerikansk genindspilning af en engelsk serie af samme navn, der kørte i fire sæsoner frem til 2013 og blev nomineret til den prestigefyldte britisk film- og tv-pris BAFTA. Chris Cole, der skabte den oprindelige serie, er også manden, der har stået for genindspilningen.

På rollelisten i den nye version finder man solide navne som Steve Zahn, Billy Zane, Ben Chaplin, Michael Imperioli og Romany Malco.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok