Alle stjernerne - på nær én - har sagt ja til Downton Abbey-film
Det ser ikke ud til at det er slut med Downton Abbey alligevel

Alle stjernerne - på nær én - har sagt ja til Downton Abbey-film

En fortsættelse af Downton Abbey som en biograffilm er så tæt på at blive en realitet, som man næsten kan komme, hvis man skal tro engelske The Mirror

Det er efterhånden svært at få øje på, hvad der skulle kunne spænde ben for en fortsættelse af Downton Abbey, der ellers sluttede i julen.

Knapt var sidste afsnit af den sjette og sidste sæson rullet over skærmen, før der blev spekuleret i både en fortsættelse, en spinoff og en film.

Sidstnævnte rykker hastigt tættere på, for der synes bred opbakning til projektet. Både filmens skaber, Julian Fellowes og producer Gareth Neame har talt varmt for ideen, og nu skulle alle seriens stjerner have meldt sig klar til at genoptage deres roller.

- Alle stjernerne har mundtligt forpligtet sig til filmen, der vil blive skudt i Storbritannien, afslører en kilde over for avisen The Mirror.

Det laver Downton Abbey-stjernerne nuSE OGSÅ: Det laver Downton Abbey-stjernerne nu

Det vil sige alle pånær én. Maggie Smith har en gang for alle lagt rollen som Lady Violet Crawley på hylden, hvilket hun bebudede allerede før sæson 6 var blevet filmet. Det var faktisk en af de bærende årsager til, at man lod sæson 6 blive den sidste.

- Jeg har virkelig svært ved at se, hvordan det kan fortsætte. Jeg kan i hvert fald ikke. Så vidt jeg har regnet ud, så er jeg jo blevet 110 år nu. Vi har jo bevæget os ind i slutningen af 1920'erne, forklarede Maggie Smith, der mente, at det ville være for urealistisk at lade hende fortsætte i rollen.

LÆS OGSÅ: Downton Abbey-stjerne knaldet for spritkørsel

Det kommer hun så heller ikke til, hvis man skal tro The Mirror, for filmen kommer til at finde sted nogle år efter afslutningen på serien, og her er Lady Violet Crawley død.

Også Brendan Coyle skulle have sagt ja til at gøre comeback i rollen som John Bates, selvom han tidligere i år satte karrieren på standby for at fokusere på behandling for et alkoholmisbrug.

Kom inden for på virkelighedens Downton AbbeyGALLERI: Kom inden for på virkelighedens Downton Abbey

Der er dog også god tid til at få det under kontrol, for optagelserne til en Downton Abbey-film er ikke lige om hjørnet. Ifølge The Mirror er der lagt en køreplan, hvor der er taget højde for at Julian Fellowes først skal være færdig med sit historiske drama "The Gilded Age", som han er ved at udarbejde for det amerikanske tv-selskab NBC.

Det betyder, at optagelserne må vente, og der er derfor først planlagt biografpremiere i julen 2018.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok