Nu afsløres Leonards far i The Big Bang Theory
Johnny Galecki i rollen som Leonard.

Nu afsløres Leonards far i The Big Bang Theory

Man er kommet tæt på hovedrollerne i den populære komedieserie "The Big Bang Theory", og mødt deres nærmeste familie. På nær Leonards far, men det bliver der nu lavet om på

Niende sæson af "The Big Bang Theory" lakker mod enden, og seriens faste og store fanskare har efterhånden lært seriens hovedpersoner og nærmeste familie ret godt at kende.

Lige på nær Leonards far, der har glimret ved sit fravær.

LÆS OGSÅ: Serie-stjerne får comeback i The Big Bang Theory

Det bliver der dog rettet op på nu, afslører Steven Molaro, der er daglig chef på filmsettet.

- Vi skal endelig møde Leonards far, lød fdet fra Molaro på en presseseance og afslørede, at manden der skal spille rollen bliver rutinerede Judd Hirsch.

Artiklen fortsætter under billedetJudd Hirsch fuldender Leonards familie. Foto: All Over

Hvordan det kom i stand skyldes Johnny Galecki, der spiller Leonard, der rendte ind i den 81-årige skuespiller i forbindelse med et program på NBC.

- Jeg forklarede ham, og det  her er sandt, at da vi skulle lave pilotafsnittet, så forberedte jeg mig med to eller tre sæsoner af "Taxi" (komedieserie, der kørte fra 1978 til 1983, red.). Ikke så meget fordi jeg ville basere Leonard på hans karakter i serien, men mere hans rolle i forhold til gruppen af mennesker. Han var lige så meget en fornuftens stemme, som forvirret som alle andre, forklarer Galecki med henvisning til Judd Hirschs mindeværdige rolle som Alex Reiger i den populære komedieserie.

De ti bedst betalte kvindelige skuespillereDe ti bedst betalte kvindelige skuespillere

Herefter valgte Galecki at spørge om Judd Hirsch måske kunne tænke sig at spille Leonards far, hvis chancen bød sig.

- Og så tog det fart derfra, forklarer Galecki, der herefter sendt ideen videre til Steven Molaro.

Foruden "Taxi" er Judd Hirsch blandt andet kendt fra tv-serier som "Numb3rs" og "Forever" samt film som "Independence Day" og "Svindel på højt plan".

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok