banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Michael Weatherly er nummer to fra venstre

NCIS-stjerne stopper

Michael Weatherly har efter 13 år valgt at forlade det populære show

Siden serien NCIS begyndte i 2003, har Michael Weatherly spillet agent Anthony DiNozzo, men nu er det slut. Skuespilleren har på Twitter meldt ud, at han stopper i serien.

- DiNozzo er en fantastisk idealistisk karakter og jeg kunne ikke have haft det sjovere ved at spille ham de sidste 13 sæsoner, skriver han på Twitter. Udmeldingen kommer kort tid efter Michael Weatherly blev taget for spirituskørsel, men det skulle ikke have haft betydning for hans beslutning.

LÆS OGSÅ: NCIS-stjerne overfaldet: Taknemmelig for at være i live

- Les Moonves (CBS-præsident, red.) og CBS gav mig mit livs mulighed, skriver han til et billede på Twitter, hvor han står sammen med sin kollega, Pauley Perrette.

 

- Jeg vil savne den fantastiske besætning, som er som familie for mig, og til fans over hele verden – TAK skal i have, skriver han. Stationen bekræftede efter Michael Weatherlys tweet, at skuespilleren forlader serien i slutningen af denne sæson.

LÆS OGSÅ: Bridget Jones-film får tre forskellige slutninger

- Han er en værdsat del af CBS-familien og den charme og det talent som han bringer til skærmen som ”særlig” special agent Tony Dinozzo har hjulpet med at gøre NCIS til hvad det er i dag – Det bedste drama i verden, lyder det fra stationens talsmand ifølge Daily Mail. Stationen håber på at bruge Michael Weatherly til fremtidige projekter.  

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok