NCIS forlænget med to sæsoner – stjerne klar til at fortsætte
Mark Harmon står yderst til venstre

NCIS forlænget med to sæsoner – stjerne klar til at fortsætte

CBS Studios har bestilt yderligere to sæsoner af det populære program

Der er godt nyt til fans af den populære serie NCIS, da CBS Studios bekræfter de har bestilt to sæsoner mere af serien som startede i 2003. Leroy Jethro Gibbs er klar til at uddele dummeslag i to sæsoner mere, men han må finde et nyt yndlingsoffer, da Tony DiNozzo forlader serien. Michael Weatherly har tidligere bekræftet sit farvel, men Mark Harmon som spiller den garvede Gibbs er klar til to sæsoner mere. Han fortsætter også som producer, som han har været siden 2011. Det skriver Deadline.  

LÆS OGSÅ: Ikke flere mordsager: Nu slutter Bones  

Det er sjældent så gamle serier bliver forlænget med to sæsoner, men NCIS er tv-stationens guldæg med over 20 millioner seere i gennemsnit – 10 millioner bliver regnet for en succes. Lige nu kører sæson 13 på de amerikanske tv-skærme og den sæson har opnået en stigning på 4 procent i seere i forhold til sæson 12.

LÆS OGSÅ: Greys hvide verden-stjerne i ny serie 

- Det er ekstraordinært at i sin 13. sæson og med over 300 afsnit at NCIS kan fortsætte så højt et niveau på globalt plan, siger CBS Underholdningschefen Glenn Geller, der roser holdet både foran og bag skærmen.

Det er endnu uvist om Pauley Perrette (Abby Sciuto), David McCallum (Dr. Donald Mallard) og Sean Murray (Timothy McGee) fortsætter. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok