banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

NBC vil genforene Friends

Stationen bekræfter, at alle seks venner er tilbage

Der er blevet drukket mange kopper kaffe på Central Perk med Chandler, Monica, Phoebe, Joey, Ross og Rachel, hvor de seks venner skabe sig en fanskare verden over. Siden serien ”Friends” stoppede i 2004 har fans af serien drømt om en genforening og nu kan fans i det mindste se alle seks skuespillere i samme program.

LÆS OGSÅ: "Breaking Bad"-forfatter laver "Anne fra Grønnebakken" 

NBC-bossen Robert Greenblatt bekræfter, at alle seks skuespillere skal deltage i et to timers hyldestprogram for instruktøren James Burrows. NBC drømmer om at samle alle seks skuespillere, men ved at det kan blive svært, da de alle har meget fyldte kalendere.

- Jeg håber alle seks kan være i det samme rum på samme tid. Men jeg ved ikke, om vi logistisk kan få det til at ske, siger Robert Greenblatt ifølge Independent.  

LÆS OGSÅ: Så lang tid skal du vente på Twin Peaks  

At vennerne samles betyder dog ikke, at seerne kommer til at se, hvordan det går med Chandler, Monica, Phoebe, Joey, Ross og Rachel nu, da flere af skuespillerne ikke er interesserede i en genforening.

Jennifer Aniston (Rachel) har altid udtalt, at serien stoppede på det rigtige tidspunkt, mens Matthew Perry (Chandler) ville gå tilbage til 2004, hvis han havde en tidsmaskine.

LÆS OGSÅ: Kendt komiker med i spritny serie

Lisa Kudrow spillede Phoebe i serien, og har tidligere udvist en interesse i at se, hvordan det gik vennerne ti år senere, når de skulle klare sig som forældre og have mere ansvar, men tilføjede ifølge Huffington Post i samme vending:

- Det ville være så anderledes, at det ikke ville være ”Venner”

Det ventes også, at skuespillerne fra serierne ”Will & Grace”, ”Frasier”, ”Sams bar” og ”Dharma & Greg” deltager i hyldestafsnittet. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok