TV: Mr. Robot slog Game of Thrones ved Golden Globes

Det skal tilsyneladende ikke lykkes for Game of Thrones at rende med den eftertragtede Golden Globe-pris som bedste tv-serie. I nat tog Mr Robot prisen.

Tredje gang blev ikke lykkens gang for den populære tv-serie Game of Thrones. I nat blev serien igen forbigået ved uddelingen af Golden Globe-prisen for årets bedste tv-serie.

Denne gang af den nye tv-serie Mr Robot.

GALLERI: Se kjolerne fra den røde løber ved Golden Globes

Game of Thrones brød sidste år forbandelsen ved Emmy-uddelingen, da det her blev til første pris som bedste serie efter adskillige nomineringer, men det samme skete altså ikke ved Golden Globes.

I stedet blev det den meget roste dramaserie Mr Robot, der kunne lade sig hylde. Og det ikke kun for bedste tv-serie. I alt tre nomineringer havde serien op til prisuddelingen, og også Christian Slater hjemtog en pris i kategorien bedste birolle. 

Det var Christian Slaters første store pris.

Artiklen fortsætter under billedetMr. Robot var nomineret i tre kategorier og vandt i de to. Blandt andet for bedste tv-serie. Foto: Getty Images

Foruden Mr Robot og Game of Thrones var også "Empire", "Narcos" og "Outlander" nomineret til årets bedste tv-serie.

Mr Robot omhandler en ung computerprogrammør og -hacker, der har svært ved at omgås andre mennesker. Han hyres af en mystisk anarkist, Mr. Robot, til at bruge sine evner til at angribe store virksomheder.

Christian Slater spiller Mr. Robot, mens Rami Malek har hovedrollen som Elliot Alderson.

Serien er allerede blevet forlænget med en sæson 2.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok