banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Erik Brandt og Christian Eugen-Olsen er kommet på rigtigt arbejde samme med stuepigen på et lukushotel.

Modekonge på udebane i ny DR-serie

Modekongen Erik Brandt og dronningens tidligere ceremonimester, Christian Eugen-Olsen er sendt ud for at møde lavindkomst-danskerne.

DR1 sætter fokus på uligheden i Danmark med en ny programserie i tre dele, hvor de to privilegerede herrer, modekongen Erik Brandt og dronningens tidligere ceremonimester, Christian Eugen-Olsen får hovedrollen i mødet med lavindkomst-danskere.

DR1-serien er døbt "Overklassen på udebane" og får premiere 2. marts.

- Det har været spændende at medvirke. Jeg har mødt alle slags mennesker i mit liv. Mit motto har altid været, at man må slide lidt mere i det, hvis det er svært, men har også måttet erkende, at succes i livet også handler om dels at have et godt helbred og at være heldig. Jeg har forsøgt at råde dem vi mødte, så godt jeg kan, siger den 72-årige modeskaber til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Erik Brandt tilbage: Relancerer tøjmærke

De to overklassemænd tror som udgangspunkt på, at enhver er sin egen lykkes smed. I serien tilbringer de en dag med helt almindelige mennesker, der har en helt anden hverdag og økonomi end dem selv.

LÆS OGSÅ: Bonderøven starter en højskole

De møder blandt andre Annette Hansen, der er enlig mor til tre børn og meget glad for sit arbejde som kassedame. De er også sammen med Heidi Nielsen, der er i virksomhedspraktik som stuepige på et fint hotel. Hun har været arbejdsløs i to år, men knokler for at få chancen for et fast arbejde. Og så møder de Tove og Isak, der skal leve af ren folkepension - noget som Erik Brandt og Christian Eugen-Olsen langt fra må nøjes med, selvom de også har passeret pensionsalderen.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok