banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Den tidligere realitystjerne satser stort på et gennembrud i USA.

Mig og min mor-stjerne siger nej til Playboy

Victoriah Bech har droppet reality og satser nu stort på musikken. Se alle de nye billeder

Sammen med sin mor Zanne kunne man i første sæson af "Mig og min mor" følge Victoriah Bechs kamp for at bryde igennem som popstjerne i USA.

Victoria bor stadig med sin mor i Los Angeles, men reality-tv er ikke længere en del af planen for at få drømmen til at gå i opfyldelse. Noget hun understreger over for HER&NU i forbindelse med sin nye single, "Wonderland", der netop er udkommet.

LÆS OGSÅ: Geggo raser mod ‘Mig og min mor-stjerne: Sørgelige kælling

Hvis hun skal lave tv, så vil hun selv have indflydelse. Og selv om vejen til forsiderne ville blive kortere, hvis hun smed tøjet i Playboy, gør hun det ikke. På trods af at magasinet ellers har spurgt hende hele to gange.

Det afslører hun over for HER&NU.

Det er ved at være mange år siden du flyttede til USA. Hvis du skal gøre status over de år, der er gået, er du så kommet tættere på den drøm, der fik dig til at rejse derover?
- Første gang I kunne følge mig var i programmet “Dans, sved og tårer” på Kanal 5, da jeg var 12 år gammel. Jeg lavede videodagbøger for "Remee & Friends" i 2009, hvorefter jeg i 2010, efter at havde afsluttet gymnasiet, flyttede til Los Angeles. De sidste fem et halvt år hvor jeg har været bosat i L.A. har helt sikkert fået mig tættere på min drøm. Især i forbindelse med min nye single og video release ”Wonderland”, er jeg kommet tættere end nogensinde før. At bo herovre har givet mig muligheden for at arbejde med folk i musikbranchen og skabe gode relationer til mennesker, jeg aldrig ville have mødt, hvis jeg havde været i Danmark.

LÆS OGSÅ: Friends-stjerne får hovedrolle i Bankerot

Artiklen fortsætter under billedetVictoriah Bech. Foto: Privat

Har din drøm ændret sig undervejs eller handler det stadig om at erobre hitlisterne med popmusik?
- Mit mål er stadig at erobre hitlisterne. Go big or go home! Men min drøm er at inspirere og give andre modet til at følge deres drømme, lige meget hvor store de er.

LÆS OGSÅ: Ny dansk playboymodel: - Nu mangler jeg bare at blive gravid

Du kalder dig feminist og har opfundet begrebet lipstick feminism. Hvad dækker det over?
- Lipstick feminism er det ultimative girlpower. Begrebet dækker over, at man som kvinde godt kan gå med falske øjenvipper og have stort hår og samtidig være både intelligent, talentfuld og businessminded. Jeg er stærk fortaler for selvstændige piger, men jeg vil aldrig gå på kompromis med min læbestift. Lipstick feminism er en moderne udgave af feminisme.

LÆS OGSÅ: 25 år efter Ondskabens Øjne: Nu kan seriemorderens hus blive dit

Artiklen fortsætter under billedetFoto: Privat

De fleste forbinder måske feminisme med rullekrave-sweatre og uldne sokker. Men du laver udfordrende billeder. Hvor går din grænse, når du laver de billeder?
- Når jeg tager billeder, er det vigtigt for mig, at der er et koncept/dybere mening med billedet, andet end bare at være ”nøgen”. Mit coverbillede til min nye single ”Wonderland” ser jeg personligt slet ikke som ”udfordrende” - jeg ser det som et kunstnerisk udtryk. Der er en tanke, en historie og en rød tråd bag billedet, så det er ikke ”bare” sjov og spas og for at udstille mig selv. Jeg er to gange blevet spurgt af Playboy, om jeg ville posere i deres blad. Jeg har begge gange takket nej, da konceptet der bare er ”at være nøgen”.

LÆS OGSÅ: Fox bekræfter: Prison Break vender tilbage - her er hvad der venter

Artiklen fortsætter under billedetFoto: Privat

I L.A. kan man hver dag møde nogen, der engang har arbejdet med den ene stjerne, eller snart skal arbejde med en anden stjerne. Er det bare namedropping, eller kan de tilfældige kontakter reelt bruges til noget?
- De seneste par år har der været tendens til, at mange danskere kommer til L.A., og når jeg mødes med dem, kan jeg se, at de bliver meget duperede over de ”kontakter”, som de har fået og alle de mennesker, som de har mødt. Når du rent faktisk bor herovre, er det en del af hverdagen, og du lærer hurtigt at skille fårene fra bukkene. Jeg har altid en regel om, at folk skal kunne vise mig, hvad de har lavet. Desuden er dine kontakter kun brugbare, hvis du dedikeret og kan finde ud af ”at holde dem i nakken”. Folk herovre vil altid enten i seng med dig eller have dine penge - når du accepterer, at det er deres motiv, er du allerede kommet et langt stykke.

LÆS OGSÅ: Gilmore Girls er tilbage: Nu starter optagelserne

Artiklen fortsætter under billedetUdfordrende billeder er ok, men Playboy er ikke noget for danskeren. Foto: Privat

Hvordan var det at være med i "Mig og min mor". Var du tilfreds med det, der blev vist, eller fokuserede tv på noget forkert i forhold til det, du gerne ville vise?
- Det var fedt at være med i ”Mig og min mor”, da det var en god reminder til dem, der allerede kendte til mig, og samtidig åbnede det døren for, at en masse nye kunne lære mig at kende. Set ud fra et ”reality-perspektiv” var jeg fint tilfreds med programmet.

LÆS OGSÅ: Pamela Anderson er Playboys sidste nøgenmodel

Var det Jeres valg, at det kun blev til én sæson?
- Vi så hvilken retning produktionen ville tage showet, og derfor besluttende vi, at det ikke var i vores interesse at fortsætte.

Artiklen fortsætter under billedetFoto: Privat

Bliver du stadig spurgt om tv-jobs, og kunne du tænke dig at vende hjem og f.eks. være med i "Vild med dans", eller er dit fokus 100 procent på USA og musikken?
- Jeg bliver stadig kontaktet i forbindelse med tv-jobs. Mit fokus er stadig på USA, men hvis den rigtige mulighed byder sig, så er jeg på det første fly til Danmark. Haha. Jeg er lige nu i gang med at planlægge produktionen af en pilot (prøveudsendelse, red.) til et show her i USA.

Foto: Privat

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok