Mød Lucas Hansen fra Bedrag: Bimse på hjemmebane

Mød Lucas Hansen fra Bedrag: Bimse på hjemmebane

I virkeligheden er Lucas Hansen et meget privat og indadvendt menneske

Fra fødebyen Strandby i Nordjylland til en forrygende skuespillerkarriere i London og USA til nu at være kendt som den småkriminelle Bimse i den store DR-satsning "Bedrag". 

Det er en vis tyngde og langt fra den bagvendte kasket og jyske accent, der kendetegner Lucas Hansen som Bimse i "Bedrag", da HER&NU møder ham på caféen Down Town Copenhagen.

Artiklen fortsætter under billedetLucas Hansen i DR's "Bedrag" Foto: DR

- Det sværeste for mig, er, at forklare folk, at jeg ikke er Bimse i virkeligheden. Nogle gange ved jeg simpelthen ikke, om jeg skal grine eller græde, forklarer den velklædte 36-årige skuespiller, for hvem det er helt nyt at være et kendt ansigt i Danmark. 

Biltyven fra Bedrag: Jeg er så glad for min cykelBiltyven fra Bedrag: Jeg er så glad for min cykel

- Allerede som lille vidste jeg, at jeg skulle være skuespiller, så i en alder af 18 år tog jeg alene til London, erindrer Lucas, der efter fem år i den pulserende storby kom ind på en anerkendt amerikansk skuespillerskole i Los Angeles. Og selv om drømmen gik i opfyldelse, var det bestemt ikke let at være den eneste europæer i en klasse fyldt med amerikanere. 

Artiklen fortsætter under billedetLucas Hansen boede i London i fem år, inden han flyttede til USA, hvor han boede i Hollywood i lige så lang tid. Derefter flyttede han retur til London i fire år. Foto: James Thisted 

- Det var nogle hårde år, og da jeg var færdig på skolen, arbejdede jeg gratis for at få kontakter og forskellige roller på CV’et. Jeg har ikke været kræsen med de ting, jeg har lavet, fortæller nordjyden, der har lavet alt fra klamme splatterfilm til små reklamefilm. 

Artiklen fortsætter under billedetLucas Hansen i "Soldiers of the Damned".  Foto: 

Hans flid og talent førte heldigvis til, at han i hele ti år var bosat og beskæftiget med gode roller i udlandet. For to et halvt år siden besluttede Lucas sig dog for at pakke kufferten og med mere end 20 roller i bagage vende tilbage til Danmark i håbet om at gøre karriere i hjemlandet. 

LÆS OGSÅ: Hjemme hos Bedrag-stjernen Julie: Kreativ christianit

- Der gik omkring 10 måneder, før jeg fik tilbudt rollen som Bimse i "Bedrag", og det var virkelig en dejlig følelse, smiler Lucas, der glæder sig over at være så privilegeret, at han nu både kan udfylde roller i Danmark og udlandet. Lucas er ikke gift og betegner sig selv som et meget privat menneske. 

Artiklen fortsætter under billedet- Jeg er et meget privat og nogle gange indadvendt menneske. Foto: James Thisted

- Jeg elsker bare at være mig selv, fortæller Lucas, men oplyser dog gerne, at han privat har dannet par med sin kæreste, Lauritz Jakob Thomsen, igennem de sidste to år. I øvrigt er den anden ting, den ydmyge nordjyde elsker ved at være tilbage i Danmark, muligheden for at kunne vinterbade. 

- Det er skidekoldt, men virkelig fedt bagefter, griner Lucas, inden han begiver sig mod havnebadet og det iskolde vand.

LÆS OGSÅ: Interview med Bedrag-stjernen Thomas Hwan: Bonderøvens gennembrud

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok