banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Lise og Michael fra “Nybyggerne”: Vores forhold er blevet stærkere

Det unge par har knoklet for at skabe det perfekte hjem

I ni uger tilbragte 21-årige Lise og 23-årige Michael, der har været kærester i fem år, alle døgnets timer sammen, mens de rum for rum knoklede sig igennem tv-programmet ”Nybyggerne”. Tidspres og manglende søvn er opslidende for de fleste forhold, men for de to unge nordjyder har det været lige omvendt.

- Vores forhold blev stærkere af det. Det er, som om vi har været på en lang rejse, siger Lise, der dog indrømmer, at det var en hård omgang.

LÆS OGSÅ: Kurs mod fjerne kyster: Emil i livsfare

- Vi vidste ikke rigtig, hvad vi gik ind til. Det kom som et chok for os, hvor hårdt det var. Der var da situationer, hvor vi havde lyst til at kvæle hinanden, men det var der bare ikke tid til, griner hun.

- Det var nogle andre bånd, der blev knyttet i forhold til, da du var ude at rejse, og vi var væk fra hinanden. Dengang lærte vi en masse nye sider af os selv, i ”Nybyggerne” var det modsat, tilføjer Michael, der for to år siden måtte undvære Lise i tre måneder, mens hun var i Guatemala, hvor hun arbejdede med fejlernærede børn.

LÆS OGSÅ: Bedrag vender tilbage til efteråret: Se de første billeder 

Og netop børn er det unge pars helt store ønske for fremtiden.

- Mange omkring os er i gang med at få børn, så det smitter lidt, siger Lise, der også har fået Michael med på ideen.

- Det kommer inden for den nærmeste fremtid. Det er også derfor, vi håber, vi vinder huset, så der er mulighed for at få børn, siger han.

Når man træder ind i parrets lejlighed i Aalborg centrum, kan man med det samme genkende den unikke stil, de indretter med i programmet.

- Vi bruger rigtig meget tid på loppemarkeder. Det gør vi næsten hver weekend, fortæller parret, som også har omgivet sig med en masse arvestykker.

- De mangler i nybygger-huset. Alle vores ting har stor betydning, hvis de kom med, ville det blive endnu mere vores eget, siger parret, der allerede har planlagt, hvor deres møbler skal stå, hvis de går hen og vinder huset.

LÆS OGSÅ: Embrace klar med nyt medlem  

At drømmehuset ligger i Farum, mens de selv er opvokset i Nordjylland, gør ikke noget.

- Jeg var en lille smule skeptisk over at skulle flytte til Farum, inden vi gik i gang, men det er fuldstændig afklaret, efter vi har bygget huset, siger Michael, der ligesom Lise har familie på Sjælland.

Det er seerne, der skal stemme om, hvilket af de fire par der vinder deres drømmehus når finalen bliver sendt live onsdag 30. marts på TV2. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok