Lina Rafn: Så rasende er Blachman
Thomas Blachman har fået deltagerne over 23 år. Det faldt ikke i god jord.

Lina Rafn: Så rasende er Blachman

Da jeg så alt dramaet, glædede jeg mig virkelig over, at jeg ikke selv er en del af det, lyder det fra Lina Rafn

Lina Rafn nyder at være ude af "X Factor" og følger ikke rigtigt med i den nye omgang. 

- Jeg så lige kategoriuddelingen. Thomas gik jo "apeshit" over at have fået de voksne. Så tænkte jeg: Godt det ikke er mig, der har fået de unge - og altså blevet sur på, forklarede Lina. Hun har dog stor tiltro til, at afløseren i dommersædet, Mette Lindberg, overlever Blachmans vrede.

LÆS OGSÅ: Blachman flytter: Huset solgt

- Det er fint, at hun er ny. Så kan han ikke være så hård ved hende. Havde det været mig, havde han splittet mig til atomer. Måske var han blevet glad, hvis der havde været noget talent i hans kategori. Men det har jeg hørt, at der ikke er, og det siger han også selv.

Artiklen fortsætter under billedetLina Rafn savner ikke tjansen som X Factor-dommer. Foto: Lars E Andreasen

- Da jeg så alt dramaet, glædede jeg mig virkelig over, at jeg ikke selv er en del af det og bare kan sidde i studiet og arbejde med Infernal, siger Lina, og afslører hvor rasende Blachman egentlig har været.

LÆS OGSÅ: Sofie Lindes personlige sejr: Overvandt ensomheden

- Hvis han er så voldsom på tv, så har det nok været vildere i virkeligheden. Tildelingen af kategorierne er ikke en del af kontraktforhandlingerne. Det er noget, redaktionen vurderer undervejs. De sidder på et møde og diskuterer, hvem der kan lave bedst tv, fortalte Lina.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok