Leonardo DiCaprios gik til ekstremer i The Revenant

Alle taler om Leonardo DiCaprio som seriøs bejler til karrierens første Oscar for rollen i The Revenant, og skuespilleren gik da også helhjertet til opgaven.

Når The Revenant i dag har landsdækkende biografpremiere, venter der biografgængerne en intens vildmarksoplevelse med en beskidt og langskægget Leonardo DiCaprio i overlevelseskamp.

Det gør han så overbevisende, at han i næste måned kan hjemtage karrierens første Oscar for præstationen. Det er i kategorien bedste mandlige skuespiller, som så er den ene af ikke færre end 12 kategorier som "The Revenant" er nomineret i.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Her er det nye medlem af Sjit Happens

Bag Leonardo DiCaprios Oscar-nominering, der er karrierens femte, ligger så også hårdt arbejde og en kompromisløs tilgang til rollen som pelsjægeren Hugh Glass, der først skal overleve et indianerangreb, siden søger hævn over de pelsjægere han var sammen med og hvis leder dræbte hans søn.

Det bliver en overlevelseskamp ikke kun mod mennesker, men også naturen. Virker det troværdigt, er det ingen tilfældighed. Optagelserne fandt sted i den canadiske vildmark, og Leonardo DiCaprio forsøgte at udsætte sig selv for nogle prøvelser, der kunne matche rollen.

SE OGSÅ: TV: Tredje Golden Globe til DiCaprio

Det betød, at han blandt andet måtte bevæge sig rundt i en frossen flod, spise rå bisonlever og sove blandt døde dyr.

- Det var svært foros alle sammen, men vi vidste, hvad det var, vi var gået ind til, forklarer Leonardo DiCaprio i et tv-interview med HER&NU.

Se hele tv-interviewet over artiklen

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok