banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Leonardo ses her sammen med en anden af aftenens vindere, Brie Larson

Leonardo DiCaprio til Oscar-fest med danskere

Leonardo sørgede for den gyldne statuette til efterfesten

Sjette gang blev lykkens gang for skuespilleren Leonardo DiCaprio, der langt om længe fik tildelt en Oscar efter både at have været nomineret for bedste mandlige hovedrolle, birolle og producer igennem sin lange skuespilkarriere.

Sådan en bedrift skal naturligvis fejres, og for den verdensberømte skuespiller betød det fest på en af Hollywoods mest fashionable restauranter. "Ago" er ejet af blandt andre Robert De Niro, og sent søndag aften i Los Angeles dukkede han op i lokalerne, hvor der allerede var godt gang i festen.

LÆS OGSÅ: Sonja Richter med i Bedrag  

Her havde de to danske Oscar-nominerede filmhold nemlig også spist middag og drukket vin og drinks og fejret deres bedrifter, selv om det ikke var blevet til nogen statuetter.

De to danske filmhold havde fået tildelt den ene ende af lokalet, mens Leonardo DiCaprio og hans folk indtog den anden, og alle, der ikke var en del af enten det ene eller andet hold, blev lynhurtigt smidt på porten, da Oscar-vinderen gjorde sit indtog.

LÆS OGSÅ: Brie Larson kom, så og sejrede ved Oscar-uddelingen  

Selv om man i Hollywood er vant til at se kendisser hænge over kaffen på den lokale Starbucks eller lufte hunden i de fashionable kvarterer, så var stemningen nærmest elektrisk, da den 41-årige skuespiller dukkede op med sin Oscar-statuette i hænderne.

Der blev hujet og råbt tillykke, og skuespilleren fik krammet en masse fra filmholdet, der allerede havde underholdt sig i lokalerne nogle timer, inden stjernen dukkede op. Også skuespilleren Benicio Del Toro var blandt Oscar-vinderens gæster til den eksklusive efterfest.

LÆS OGSÅ: Platinblonde Pilou: Derfor er han ikke til at kende 

Filmen "The Revenant", som Leonardo DiCaprio vandt prisen for, kalder han selv en af de hårdeste bedrifter nogensinde.

Den vandt dog ikke som spået prisen for bedste film - den statuette gik i stedet til dramaet "Spotlight".

"Krigen" blev slået af den ungarske "Sauls Søn", mens "The Look of Silence" måtte overlade den prestigefyldte statuette til musikdokumentaren "Amy".

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok