Kurs mod fjerne kyster: Sådan bliver fjerde sæson
I den næste sæson af programmet vender yngstemanden Alfred tilbage. Han går til daglig på efterskole, som han har skulle passe, imens familien sejler rundt.

Kurs mod fjerne kyster: Sådan bliver fjerde sæson

Familien skal blandt andet besøge Komodo, hvor der lever komodovaraner, og så skal der ses på orangutanger, siger Mikkel Beha Erichsen.

Sæsonens sidste afsnit af det populære TV 2-program "Kurs mod fjerne kyster" blev vist tirsdag aften, men bare rolig. Der er meget mere Familien Beha på vej til de mange fans af programmet.

LÆS OGSÅ: Kurs mod fjerne kyster: Emil i livsfare

Siden midten af marts har Mikkel Beha Erichsen og resten af familien sejlet rundt i det indonesiske øhav for at optage til næste sæson, hvor seerne blandt andet kan se frem til at opleve Bali samt Flores, Komodo og Borneo set gennem familiens øjne.

- Vi skal op ad nogle floder i Borneo, hvor der ikke kommer mange mennesker. Og så skal vi også besøge nogle orangutanger på den ø, siger Mikkel Beha Erichsen til tv2.dk.

Artiklen fortsætter under billedetMikkel Beha Erichsen er klar til at invitere danskerne på flere eventyr. Foto: TV 2

LÆS OGSÅ: Kurs mod fjerne kyster: Theis skulle slet ikke have været med

Også familiens yngste, Alfred, vender tilbage.

- Alfred kommer og sejler med i et par uger, når han har påskeferie. Så man kan godt forvente noget familieliv i den nye sæson. Vi får nogle uger, hvor vi alle sammen er med, så det bliver dejligt, siger tv-værten.

Flere end en halv million danskere følger programmet.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok