Kristel fra X Factor vil vinde Melodi Grand Prix
Kristel Lisberg stiller op med sangen "Who Needs a Heart".

Kristel fra X Factor vil vinde Melodi Grand Prix

Det er på tide, at en rigtig ballade får chancen ved Melodi Grand Prix, mener Kristel Lisberg, der lørdag skal forsøge at blive den danske repræsentant ved Eurovision.

I ”X Factor” blev hun udsat for en stor-flirtende Thomas Blachman, men det tog ikke modet fra den smukke færing, der i dag er blevet 27 år.

I morgen går hun på scenen med drømmen om at vinde det danske Melodi Grand Prix med sangen ”Who Needs a Heart”.

- Jeg er super spændt og nervøs på samme tid. Jeg forstår nok først det hele, når jeg står på scenen, siger Kristel Lisberg til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Her er årets Melodi Grand Prix-værter

Da hun deltog i ”X Factor” tilbage i 2012 var hun ung og grøn, som hun beskriver det. Hun boede på Færøerne og troede, at rejsen til DR Byen ville ende med et gennembrud i musikindustrien.

- Jeg var ung og naiv, og jeg havde svært ved at finde ud af, hvordan jeg skulle agere på sådan en stor scene. Nu har jeg fundet ud af, hvem jeg er som artist, og jeg hviler mere i mig selv. Jeg er flyttet til København og blev færdiguddannet som optiker for en uge siden, siger Kristel Lisberg, der dog ikke er i tvivl om, at mikrofon slår briller i hendes bog.

- Jeg sidder altid og spiller ved mit klaver. Det er svært at leve af musikken, og derfor har jeg taget en uddannelse, men jeg vil klart helst leve af musikken. Jeg tænker på musik hele tiden, og det at synge og være kreativ er en del af den, jeg er, siger hun.

Bookmakerne er ikke i tvivl om, at det bliver Simone Egeriis, der lørdag løber med sejren, men det bekymrer ikke Kristel Lisberg.

- Selvfølgelig er jeg underdog, fordi jeg kommer som et ubeskrevet blad fra Færøerne. Men jeg synes, at jeg har en helt fantastisk sang, og jeg tror, at den kan nå langt, selvom konkurrencen er sindssygt hård i år. Folk kan være sikre på, at jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at gøre det så godt som muligt, hvis jeg vinder. Det vil være en sindssygt stor ære for mig, siger hun.

LÆS OGSÅ: Lækket ved en fejl: Her er årets Melodi Grand Prix-sange

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok