banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Kim Bodnia forsvandt ud af "Broen" efter de to første sæsoner.

Kim Bodnia åben for Broen 4

Kim Bodnia er åben for et comeback i den succesfulde dansk-svenske krimiserie Broen

Kim Bodnia, 50, er åben for et comeback i rollen som  Martin Rohde i den dansk-svenske krimieserie "Broen".

Bodnia havde en bærende rolle i de to første sæsoner, men blev skrevet ud af serien efter en strid om manuskriptet. Det betyder dog ikke, at han endeligt har lukket døren til serien bag sig.

- Alt er åbent, hvis de viser mig et manuskript og vi kan blive enige, så er alt muligt, forklarer Kim Bodina til det israelske nyhedsmedie Walla! News i forbindelse med skuespillerens besøg i Israel op til sæsonstarten på tv-serien "Hostages", som Bodnia har fået en rolle i.

LÆS OGSÅ: Badehotellet-stjerner springer ud som hotte sild

Kim Bodnia valgte at trække sig fra Broen efter to sæsoner, da der opstod uenighed om, hvilken retning hans karakter som Martin Rohde skulle bevæge sig i.

- Vi har haft forskellig opfattelse af sæsonens indhold. Kim Bodnia var ikke tilfreds med, hvordan hans karakter udvikler sig. Det er ærgerligt at det blev sådan, men man må videre og acceptere det, forklarede producer hos Filmlance Anders Landstrøm tilbage i 2014 til svenske Sydsvenskan.

LÆS OGSÅ: Badehotellet-stjerne: Min store kærlighed

Til Walla! News forklarer Kim Bodnia, at han følte sig holdt uden for, da de ændrede manuskriptet til Broen III, mens han befandt sig i USA.

- Da jeg kom hjem havde vi en diskussion om det, fordi det pludselig ikke længere var ønsket, at vi bidrog så meget til manuskriptet mere, selvom det faktisk var en del af kontrakten. Så var det nemmeste, at lade serien fortsætte uden Martin Rohde, forklarer skuespilleren.

LÆS OGSÅ: Se toplisten: Her er de mest populære tv-serie og film på DR og TV 2

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok