banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Kendt komiker med i spritnyt tv-program

Audrey Castañeda er en del af holdet til TV3's nye tv-satsning til senere på foråret.

Flere realitystjerner og kendisser er i disse dage i Argentina. Men det er ikke tilfældigt, og det er ikke ferie, der er på programmet for de mange tv-personligheder.

HER&NU erfarer, at de i stedet skal de deltage i et spritnyt reality-program på TV3, der bliver en dansk udgave af det engelske gameshow "Wild Things". Og det bliver blandt andet med komikeren Audrey Castañeda som en del af castet.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Ondt blod': Patrick Nielsen klar til mere reality

Her skal hun ifølge HER&NU's oplysninger sammen med en ven kæmpe mod blandt andre bokseren Patrick Nielsen og hans makker, paradisoen Amalie Kronil og kæresten Nicklas Bust fra ‘Bikini Island’, Fie Laursen og hendes ven Niko Fjeldsted, sangerinden Anne Gadegaard med sin veninde Kathrine, Gustav Andersen Salinas med vennen Alexander Reyes samt paradisoen Philip May og hans ven.

LÆS OGSÅ: Anne Lindfjeld smider alt i ny reklame: Se billedet

I ‘Wild Things’ konkurrerer deltagerne parvis. Den ene klædes ud i kostume som et dyr og skal gennem en forhindringsbane, hvor den udklædte intet kan se. Derfor skal makkeren guide ham eller hende gennem banen.

HER&NU har været i kontakt med TV3, der ikke ønsker at kommentere på oplysningerne, før tv-stationen selv går ud med en præsentation af forårets nye programmer inden længe.

LÆS OGSÅ: Gustav om reality: Vil gerne snart prøve noget andet

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok