banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

De skal spille forældrene i "En-to-tre-nu!"

Det er to garvede skuespillere som skal spille Cecilies forældre

Skuespillerne Jens Jørn Spottag og Susanne Storm er i fuldt sving med optagelserne på den nye Regner Grasten-ungdomsfilm, "En-to-tre-nu!", der er baseret på bogen af samme navn. Her spiller de forældre til den unge pige Cecilie, der bliver ramt af livstruende kræft, og det har sat nogle tanker i gang hos de erfarne skuespillere.

- Det er virkelig heftigt. Det er ikke noget, man ønsker sig nogensinde at skulle opleve i det virkelige liv, fortæller Susanne Storm, der aldrig har haft kræft helt tæt inde på livet.

LÆS OGSÅ: Find lommetørklæderne frem: Se første glimt af "En-to-tre-nu!"

Helt så heldig har Jens Jørn Spottag ikke været.

- Noget af min familie har haft kræft, men det kom aldrig så vidt, at det blev livstruende. Det er det jo selvfølgelig under alle omstændigheder, når diagnosen er der, men de kom ret hurtigt videre fra det, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Kærligheden vandt: Fra kollega til kæreste

- Det, der er det fine ved den her historie, er, at selvom man virkelig bliver ramt og rørt, så er det jo sådan, at når man nærmer sig sygdom og døden, så priser man også livet. Når man møder den slags udfordringer, bliver det enormt vigtigt at leve sit liv. Det fortæller den her film rigtig fint, fremhæver Susanne.

Artiklen fortsætter under billedetJens Jørn Spottag og Susanne Storm spiller forældre til pigen Cecilie, der bliver ramt af kræft. Hun spilles af modellen Clara Rosager, der nu debuterer som skuespiller. Foto: Lars E. Andreasen

- Det er altid godt at få at vide, at man fandeme skal tage sig sammen hver eneste dag for at få det bedste ud af sit liv og nyde det. Den historie kan man altid fortælle. Den bliver aldrig gammel, for det er, som om vi ikke helt fatter det, mener Spottag, der selv gør noget ud af at leve livet.

LÆS OGSÅ: Jim Lyngvild: Jeg aner ikke, hvad der står på min konto 

- Jeg tænker tit over, at jeg ikke skal spilde tiden. Det handler ikke om at jage rundt til alt muligt og smage på alting. Det handler mere om at prøve at mærke efter og være til stede - og at gå ud at møde livet, fortæller han.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok