banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Svenskerne og resten af verden kan godt begynde at forberede sig på et utraditionelt sceneshow fra Hvideruslands IVAN.

SE VIDEOEN: Hviderusland stiller nøgen og med ulve til Eurovision

Det kan blive det mest bizarre indslag nogensinde i Eurovisions historie

Det internationale Melodi Grand Prix, Eurovision, har haft sin andel af bemærkelsesværdige optrædender, men det meget vel blive overgået af Hviderusland, når det går løs i Sverige i maj.

Hviderusserne sender IVAN, der optræder med sangen "Help You Fly", hvilket han har tænkt sig at gøre nøgen og med ulve på scenen.

LÆS OGSÅ: 30 års fødselsdag: 7 ting du ikke vidste om "The Final Countdown"

Ifølge det russiske nyhedssite LifeNews.ru ligger han i intens træning med sang og to ulve, hvilket i øvrigt også kan ses af videoklippet herunder.

Om Alexander Ivanov så rent faktisk får lov til sit uortodokse sceneshow er en anden sag. Det er i henhold til Eurovisions regler ikke tilladt at have levende dyr med på scenen. Til gengæld står der faktisk ikke noget om påklædning eller ej. Det er dog tvivlsomt om arrangørerne vil give grønt lys for det, når nu familier rundt om i verden sidder og følger med foran skærmen.

LÆS OGSÅ: Westlife-stjerne klar til Eurovision

Ind til videre agter IVAN dog at fortsætte forberedelserne. Det fastslår hans producer, Viktor Drobish, over for LifeNews.ru.

- Vi har ikke hørt noget fra arrangørerne endnu, så ja, han vil være nøgen på scenen og der vil være ulve, siger han.

Om nøgenhed og ulve kan gøre udslaget for Hviderusland er et åbent spørgsmål. Bookmakerne har ind til videre rangeret bidraget blandt de fem dårligste ...

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok