banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Hun skal spille overfor Tom Cruise i gyserklassiker

Coldplay-forsangeren Chris Martin kan snart opleve sin kæreste arbejde tæt sammen med Tom Cruise

Skuespilleren Annabelle Wallis har ikke blot styr på kærlighedslivet, hvor hun dater Coldplay-forsangeren Chris Martin, hun har også styr på karrieren, hvor hun har flere store produktioner på sit cv. På listen over tidligere jobs finder man serier som ”Peaky Blinders” og ”The Tudors”, hun er lige nu er aktuel i filmen ”Grimsby” og det er netop bekræftet, at Annabelle Wallis skal spille overfor Tom Cruise i genindspilningen af ”The Mummy”.

LÆS OGSÅ: Lina Rafn: Nu som pornoproducent   

31-årige Annabelle Wallis afslører selv nyheden på Instagram.

- Jeg glæder mig til at arbejde sammen med den fantastiske gruppe af mennesker, skriver hun og hashtagger både ”The Mummy” og Tom Cruise.

LÆS OGSÅ: Hun har hovedrollen i Den lille havfrue  

Talentet for skuespil kommer ikke fra fremmede. Hendes onkel er den nu afdøde Richard Harris som den yngre generation kender som Albus Dumbledore i de to første Harry Potter-film. Hendes tre fætre arbejder også indenfor filmbranchen: Damian Harris som instruktør og forfatter, mens Jamie og Jared Harris er skuespillere.

LÆS OGSÅ: Ryan Reynolds: Min datter ændrede alt  

Der er endnu ikke sluppet meget ud om handlingen i ”The Mummy”, men ifølge Daily Mail vil den foregå i nutiden og Annabelle Wallis skal spille en arkæolog. Filmen får efter planen premiere næste år.

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok