banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Hun kan spille Cruella i ny 101 dalmatiner-film

Hun plejer at være på de godes side, men i den nye 101 dalmatiner-film kan Emma Stone vise sin indre skurk frem

Mange af de elskede Disney-tegnefilm bliver for tiden vækket til live igen. I år kan biografgængerne se frem til ”Junglebogen” med blandt andre Scarlett Johansson på rollelisten, mens ”Eventyret om Askepot” og ”Maleficent” udkom i henholdsvis 2015 og 2014.

LÆS OGSÅ: 87 år i glemsel: Ukendt Disney-film dukket op i arkiv

Nu er der snak om at filmatisere ”101 dalmatinere” og en ung skuespillerinde er allerede i spil til skurkerollen. Tegnefilmen er tidligere filmatiseret med Glenn Close som den onde Cruella De Vil, men nu Emma Stone gerne give sin version af den pelselskende kvinde, der ikke er bange for at myrde hundehvalpe for at få den helt rigtige frakke.

Men hvor 1996-udgaven af "101 dalmatiner" fokuserede på den voksne Cruella, skulle den nye film fokusere på, hvordan hun blev til den hadede Disney-figur. 

Artiklen fortsætter under billedetEmma Stone er normalt den søde pige i klassen, men det kan rollen som Cruella De Vil lave om på. Foto: All Over

Ifølge Hollywood Reporter er skuespilleren i de tidlige forhandlinger til at spille rollen. Det er endnu ikke besluttet, hvem der skal instruere filmen, men Kelly Marcel står for manuskriptet.

LÆS OGSÅ: Disney-klassiker bliver til dansk musical

Det er ikke første gang Disney forsøger at filmatisere ”101 dalmatinere”, da de også forsøgte sig med en filmatisering i 1996. Her spillede Glenn Close rollen som Cruella De Vil. 

Glenn Close forsøgte som Cruella at købe dalmatinerhvalpe, så hun kunne få lavet sin drømmefrakke. Foto: All Over

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok