Hun har hovedrollen i Den lille havfrue

Seerne plejer kun at se Rosie Macs krop, men i den nye version af H.C. Andersens kendte eventyr, kommer seerne til at se meget mere til skuespilleren

Ariel, Tumle og Sebastian charmerede en hel generation og fik sat H.C. Andersens eventyr på verdenskortet, men det bliver en noget mørkere version, når ”Little Mermaid” får premiere. Her fokuserer der på H.C. Andersens originale version af eventyret, men ellers er der ikke sluppet meget ud om handlingen.

LÆS OGSÅ: Lina Rafn: Nu som pornoproducent 

Workdays 👄💋

Et billede slået op af Rosie Mac (@rosiemacc) den 28. Feb 2016 kl. 3:49 PST

Rosie Mac som er mest kendt for at være Emilia Clarks body double i ”Game of Thrones” har fået hovedrollen som den lille havfrue, mens Lee Hudson (tidligere Michael Murray) fra ”American Horror Story” også spiller med.

Rosie Mac er ikke den eneste body double fra Game of Thrones som spiller med i ”Little Mermaid”. Ignacio ”Iggy” Blanco som Rosie fandt sammen med på settet er også med i filmen

LÆS OGSÅ: Modern Family-stjerne med i Dirty Dancing   

For at komme ind i rollen som den lille havfrue, skal Rosie lære en helt speciel dans.

- Jeg skal lære burlesque, så jeg har fået en koreograf til at lære mig det. De er meget spændende. Kostumerne er fantastiske, siger Rosie Mac til Daily Star. Dans er ellers ikke fremmed for den 19-årige pige, der har danset siden hun var to år i så forskellige genrer som ballet, zumba og breakdance.

LÆS OGSÅ: "Game of Thrones" stand-ins: Hvem passer til hvem?  

Rosie Macs kombination af danseerfaring og et smukt ydre har også skaffet hende flere jobs i musikvideoer for blandt andre MIKA og James Blunt. 

"Little Mermaid" skulle efter planerne få premiere i år, men den er ikke den eneste film som sætter fokus på havfruen. I 2017 udkommer "The Little Mermaid" som har Chloë Grace Moretz som Ariel. 

Du kan se Rosie i "Game of Thrones", når TV3 i aften klokken 21:00 viser første afsnit af sæson 5.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok