banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Thomas Bo Larsen har kvittet cigaretterne og sværger nu til e-cigaretter.

Huhej hvor det går: Thomas Bo Larsen pulsede løs under "Bedrag"-begravelse

Skuespilleren Thomas Bo Larsen havde nær misset en begravelsesscene, men i hast nåede han det lige. Og så skulle e-cigaretten frem.

For to år siden skoddede Thomas Bo Larsen, 52, sin sidste smøg. Nu sværger skuespilleren til e-cigaretter, som han kan nyde overalt.

Og da der skulle optages en begravelsesscene til tv-serien "Bedrag" på Islands Brygge, hev Larsen da også sin "damper" frem fra lommen og pulsede løs i alle pauserne.

Men der skulle også tages et par dybe indåndinger under optagelserne, der var under ledelse af instruktøren Søren Kragh-Jacobsen.

LÆS OGSÅ: Thomas Bo Larsen og hans hemmelige kæreste flytter sammen

Journalisten Mia Hermansen (Charlotte Munck) skulle bisættes fra Hans Tausens Kirke, og her måtte Mads (Thomas Bo Larsen) støtte sin politikollega Alf (Thomas Hwan) i sorgen.

Artiklen fortsætter under billedetFoto: Anthon Unger

I sidste øjeblik ankommer Thomas Bo Larsen i løb til bisættelsen i Hans Tausens Kirke. Den måtte tages om et par gange, før Kragh-Jacobsen var tilfreds.

LÆS OGSÅ: Thomas Bo Larsen: Forgyldt i ny tv-serie

Artiklen fortsætter under billedetFoto: Anthon Unger

Thomas Bo Larsen har ofte roller med et iltert temperament, så da der kom røg ud af næsen, lignede han nærmest en drage, der havde spyet ild.

LÆS OGSÅ: Thomas Bo Larsens vilde tid som politibetjent: Biljagter og lig

Artiklen fortsætter under billedetFoto: Anthon Unger

Thomas Hwan har fået sit gennembrud med rollen i "Bedrag". Den har samtidig også været fast arbejde for skuespilleren i de to år, det tog at optage den.

LÆS OGSÅ: Interview med Bedrag-stjernen Thomas Hwan: Bonderøvens gennembrud

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok