Homeland vender hjem
Claire Danes (i midten) i rollen som CIA-agenten Carrie Mathison. Her i selskab med seriens andre bærende skikkelser, Saul Berenson (spillet af Mandy Patinkin) og Peter Quinn (Rupert Friend).

Homeland vender hjem

Efter afstikker til Mellemøsten og Berlin i de to foregående sæsoner af tv-succesen Homeland vender serien i sæson 6 hjem til USA.

Når drama/thriller-serien Homeland vender tilbage til tv-skærmen med sæson 6 bliver det med en tilbagevenden til USA.

Sæson 4 var sat i Mellemøsten, mens filmet i Sydafrika, mens sæson 5 foregik i Berlin. Nu skal Claire Danes og hendes kollegaer filme i USA. Det afslører Showtime, der står bag serien.

- Homeland vil blive skudt i New York, i og omkring New York, siger Showtime-boss David Nevins til Entertainment Weekly.

LÆS OGSÅ: Birgitte Hjort: Sådan fik jeg rollen i Vinyl

- Jeg tror, skuespillerne vil være glade for at være tilbage i USA i et års tid. Jeg er ikke sikker på, at serien bliver der for altid, men det kreative hold var stærkt interesset i at lave en indenlandsk fortælling, forklarer David Nevins.

LÆS OGSÅ: Det nye X-files får dansk premiere

Hvad plottet er hemmeligt, men der spekuleres i en historie, der kredser om amerikanernes aktuelle frygt for muslimske flygtninge og immigranter.

- De bruger ikke rigtige mennesker, men de er gode til at finde ægte temaer, så det er da muligt, lyder det krpytisk fra Nevins til Entertainment Weekly.

Der er ikke sat dato for, hvornår sæson 6 får premiere.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok