Sangtalent tog fusen på alle: Her må dommerne kapitulere

Sangtalent tog fusen på alle: Her må dommerne kapitulere

Cristina Ramos gik direkte i semifinalen i den spanske udgave af "Got Talent" - og når man ser hendes audition, så forstår man det godt - SE DEN LÆNGERE NEDE I ARTIKLEN

Da Cristina Ramos, 37, gik på scenen i den spanske udgave af "Got Talent" i weekenden blev det en optræden, som dommerne - og tv-seerne - sent glemmer.

LÆS OGSÅ: Video: X Factor-deltager snød begejstrede dommere

Hun indledte med at synge opera, der i sig selv blev leveret med stort talent og overbevisning, men så skiftede musikken. AC/DC tog over, og Cristina Ramos fik demonstreret, at der i den grad også gemmer sig lidt af en rocktøs bag det overbevisende sangtalent.

 

El verdadero talento merece ser compartido. Cristina Ramos. Que rule.

Opslået af Iñigo Irigoyen Errea på 15. marts 2016

 

Først tabte dommerne fuldstændigt undermunden, så lod de sig rive med og den spanske sangerinde Edurne, 30, der var blandt dommerne endte med at trykke på den gyldne knap, der sendte Cristina Ramos, der er fra Las Palmas på Gran Canaria, direkte i programmets semifinaler.

LÆS OGSÅ: X Factor-dommere i tårer: Den her audition glemmer de ikke

Med de spanske seeres fulde opbakning, hvis man skal bedømme hendes øjeblikkelige succes på blandt andet Facebook og YouTube, hvor hendes optræden allerede er blevet vist adskillige millioner gange.

Afgørelsen i den danske udgave af "Got Talent" kan ses på TV 2 på lørdag

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok