banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Her er Barneys nye job

Neil Patrick Harris vender tilbage til serie-livet

Når serien ”A Series Of Unfortunate Events” ruller hen over Netflix, bliver det med Neil Patrick Harris som den onde Count Olaf. Det skriver Deadline. Serien handler om de tre forældreløse børn Violet (Malina Weissman), Klaus (Louis Hynes) og Sunny Baudelairseries, der efter deres forældres død kommer i Count Olafs varetægt. Desværre har han ikke fokus på børnenes velfærd, men derimod på muligheden for at stjæle de afdøde forældres penge.

LÆS OGSÅ: Sexscene i Susanne Bier-serie tænder seerne  

”A Series Of Unfortunate Events” blev i 2004 filmatiseret med Jim Carrey som Count Olaf og Jude Law som fortælleren Lemony Snicket.

Siden ”How I Met Your Mother” sluttede i 2014, har Neil Patrick Harris især haft travlt med at være vært på showet ”Best time Ever”, men han har også haft en mindre rolle i serien ”American Horror Story” og spillet med i den roste ”Gone Girl”.

LÆS OGSÅ: Han er Danmarks nye vikinge-stjerne 

Selvom Neil Patrick Harris ikke har sagt noget om projektet endnu, har han i længere tid hentydet til en ny rolle. Blandt andet med nedenstående billede, som fik mange fans til at gætte på, at han skulle spille Count Olaf.  

Today I was put in a most unfortunate situation prepping for my next gig. #lovedit

Et billede slået op af Neil Patrick Harris (@nph) den 12. Feb 2016 kl. 8:37 PST

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok