Her er årets værste filmpræstationer
Johnny Depp er en af flere Hollywood-stjerner, der bejler til den meget lidt prestigefyldte Razzie-pris.

Her er årets værste filmpræstationer

Adskillige store Hollywood-navne og profilerede film bejler til en Razzie

Det er ikke kun i filmuniverset, at "Fifty Shades of Grey" byder på masser af smæk, for også blandt anmelderne har den såkaldte husmorpornofilm fået en del drøje hug.

Faktisk er filmen så ringe ifølge komitéen hos The Golden Raspberry Awards, at den topper årets Razzie-nomineringer - listen over filmårets værste præstationer, som overrækkes dagen inden Oscar-statuetterne, som i modsætning til Razzie'en er verdens fineste filmpris.

LÆS OGSÅ: De kan afløse Harrison Ford som Han Solo

Der er klassiske kategorier som både værste film og årets værste kvindelige- og mandlige hovedrollepræstationer, men også mere kreative kategorier såsom årets værste duo kåres.

Her er blandt andre Johnny Depp nomineret med sit pålimede moustache i actionkomedien "Mortdecai", som dyster mod Jamie Dornan og Dakota Johnsons samspil i "Fifty Shades of Grey", der ikke emmede af lak og læder, men derimod af lunken leverpostej ifølge Razzie-komitéen.

LÆS OGSÅ: Vinterbergs nye film kan vinde Guldbjørnen

Flere prominente Oscar-vindende navne er blandt årets øvrige nominerede - Eddie Redmayne for "Jupitor Ascending", Julianne Moore for "Seventh Son" og Gwyneth Paltrow for "Mortdecai".

En Razzie er dog ikke ensbetydende med en kuldsejlet karriere. Sandra Bullock og Halle Berry er blandt de seks stjerner, som både har vundet en Oscar og en Razzie.

LÆS OGSÅ: Her er alle vinderne ved Golden Globes

Bullock gjorde det endda det samme år, da hun i 2010 modtog en Razzie for filmen "All About Steve" og dagen efter fik en Oscar-statuette for "The Blind Side." Hun mødte endda op og modtog begge priser.

Årets Razzie bliver uddelt 27. februar, mens Oscar-statuetterne overrækkes 28. februar.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok