Her er årets Melodi Grand Prix-værter
Der er lagt op til en ny musikalsk festaften, når Dansk Melodi Grand Prix løber over skærmen 13. februar.

Her er årets Melodi Grand Prix-værter

Annette og Hilda Heick skal sammen med Jacob Riising styrer slagets gang ved årets Melodi Grand Prix i Horsens

Det er præcis 40 år siden Hilda Heick debuterede som popstjerne med duetten "Do you speak English?". Siden har hun og Keld Heick deltaget i Dansk Melodi Grand Prix et hav af gange. Og deres datter Annette er fulgt efter i deres fodspor.

Men Keld må nøjes med at at være blandt publikum når Hilda og Annette sammen med Jacob Riising lørdag den 13. februar byder velkommen til Melodi Grand Prix i Horsens.

LÆS OGSÅ: Torben har ikke hørt fra sin thai-kæreste: Jeg skal finde en anden

DR har droppet "Dansk" i titlen, men ellers er alt som det plejer med 10 deltagere og et stort show.

- Jeg kunne ikke forestille mig nogen bedre værtsrolle. Der løber simpelthen Grand Prix i mine årer. Jeg var med første gang som syvårig. Da sad jeg og så min far og Tommy Seebach vinde med "Disco Tango". Siden har jeg selv været med på scenen og synge kor, og i 1991 var jeg med første gang som solist. Jeg elsker det, indrømmer Annette, der skal afvikle showet fra scenen med Jacob, mens Hilda tager sig af deltagerne i det såkaldte Green Room.

LÆS OGSÅ: Aflyser alt: Anne Herdorf syg

- Jacob har jo haft sin mor med et par gange. Nu får Annette sin mor med. Hun kom så godt nok med mange farlige steder hen. Det tør jeg slet ikke. Jeg skal kun til Horsens, så det er jo billigt sluppet, griner Hilda Heick.

Foto: DR

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok