banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Ikke nok med at "Fifty Shades of Grey" blev kåret til årets dårligste film, hovedrolleindehaverne Dakota Johnson og Jamie Dornan "vandt" også for dårligste skuespilpræstationer.

Her er årets dårligste film

Vanen tro blev priserne for årets dårligste filmpræstationerne uddelt lige op til Oscar-uddelingen, og én film blev den helt store "vinder"

Det kan godt være, at "Fifty Shades of Grey" blev en kommerciel succes, og at der allerede er ikke bare én, men to efterfølgere på vej, men det var ikke en filmoplevelse, der skriver sig ind i historiebøgerne som en af de bedste.

Faktisk tværtimod, hvis man skal tro nattens Golden Rasberry Awards - eller Razzies, som den hedder i folkemunde. En prisuddeling til årets dårligste filmpræstationer.

Filmen, der baserer sig på en bestseller af E.L.James, hjemtog priser i halvdelen af kategorierne, herunder dårligste film og dårligste mandlige og kvindelige skuespilpræstation.

LÆS OGSÅ: Den oversete danske Oscar-bejler: - Det er stort

Blandt årets "vindere" finder man også skuespillere, der kan gå hen og blive hyldet med årets mest prestigefyldte filmpris i USA i aften, hvor Oscar-priserne bliver uddelt.

Eddie Redmayne fik en Razzie for dårligste birolle i "Jupiter Ascending", men kan i aften tage en Oscar i kategorien bedste mandlige hovedrolle. Han er nomineret for den roste "The Danish Girl".

LÆS OGSÅ: DiCaprio: Min sværeste film

Han er dog ikke favorit i kategorien, hvor de fleste regner med at det nu endelig skal lykkes Leonardo DiCaprio at få den Oscar, som han har været nomineret til fire gange tidligere uden at få den.

Den mest positive pris ved årets Razzies gik til Sylvester Stallone i genrejsningskategorien. Den går til en skuespiller, der tidligere har modtaget en Razzie og efterfølgende gået ud og leveret en langt mere overbevisnde præstation. Prisen uddeles efter stemmer givet af brugerne på filmsitet Rotten Tomatoes.

LÆS OGSÅ: Pelle Hvenegaard: Oscar-triumf tog år at bearbejde

Ganske passende kan Sylvester Stallone så i aften fuldbyrde sin genfødsel, når der uddeles Oscar-priser. Han er således favorit i kategorien for bedste mandlige birolle for sin rolle som Rocky Balboa i "Creed". En rolle, som han allerede har modtaget en Golden Globe for.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok