banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Harry Styles springer ud som skuespiller: Rolle i storfilm

Når Christopher Nolans store krigsfilm får premiere i 2017, er Harry Styles på rollelisten

De to Oscar-nominerede skuespillere Kenneth Branagh og Tom Hardy, dette års Oscar-vinder Mark Rylance og så lige Harry Styles. Den unge sanger er i den grad kommet i fint selskab i sit nye job. I denne måned har One Direction valgt at sætte deres karriere på pause, men den unge sanger kommer ikke til at kede sig. Han skal spille med i Christopher Nolans krigsdrama ”Dunkirk”. Det skriver Variety.  

LÆS OGSÅ: 23-årige Star Wars-stjerne kan blive den nye Lara Croft  

Optagelserne starter i maj og udover de fire kendte mænd er den forholdsvis ukendte Fionn Whitehead bekræftet. Hvilken rolle de forskellige skuespillere har, er endnu ikke offentliggjort, men Christopher Nolan er også kendt for at holde kortene tæt ind til kroppen. Det bliver Harry Styles’ første filmprojekt.

- Han blev bedt om at møde op til en audition for rollen – hvilket vil blive en betydelig rolle – og imponerede Christopher. Det er en stor chance for ham til at vise sit talent og vil gøre ham interessant for andre store roller, siger en kilde ifølge Bang.

LÆS OGSÅ: Han er den nye stjerne i Greys hvide verden   

Den nye rolle har muligvis allerede skaffet Harry Styles det næste projekt. Hvis jungletrommerne har ret, kan One Direction-hunket i år opleves i serien ”Scream Queens”.  

”Dunkirk” er fortællingen om det britiske militærs evakuering af den franske by Dunkirk i 1940.    

Filmen skulle få premiere den 21. juli 2017. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok