banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Hugh Dancy, der spiller FBI efterforskeren Will Graham i ”Hannibal”, spillede overfor Mads Mikkelsen første gang i ”King Arthur” fra 2004.

Hannibal-skuespiller: Mads Mikkelsen er blevet en nær ven

Den britiske skuespiller Hugh Dancy savner Mads Mikkelsen efter TV-serien "Hannibal" blev aflyst. Men serien bliver måske genoptaget, afslører Hugh Dancy.

Hugh Dancy, der spiller FBI efterforskeren Will Graham i "Hannibal", savner sin medspiller Mads Mikkelsen efter serien blev aflyst i 2015.

- Jeg savner helt sikkert Mads, siger Hugh Dancy om sin danske kollega, der spiller den strålende retsmedicinske psykiater og kannibalistiske seriemorder, dr. Hannibal Lecter.

- Men jeg har set ham flere gange, efter vi afsluttede optagelserne, for han er blevet en meget nær ven, og det vil han altid være.

LÆS OGSÅ: HER&NU møder fru Underwood: Jeg måtte finde min indre mand

TV-serien "Hannibal" blev aflyst efter bare tre sæsoner. Men Hugh Dancy afslører, at han stadig har kontakt til produceren bag serien Bryan Fuller og at der måske er en mulighed for at TV-serien bliver genoptaget.

- Jeg så faktisk Bryan her til morgen, siger Hugh Dancy, der befinder sig i Beverly Hills for at tale om sin nye TV-serie "The Path".

- Vi blev nære venner, og jeg var meget trist. Men jeg tror, at der er en chance for, at vi måske samles igen engang i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Eddie Redmayne: - Jeg er forelsket i København

Hugh Dancy er kendt fra film som "Black Hawk Down" (2001), "King Arthur" og "Confessions of a Shopaholic" (2009), men han anser "Hannibal" for at være et af de vigtigste projekter for sin karriere.

- Jeg ville ikke være der, hvor jeg er i dag, hvis det ikke var for "Hannibal", siger den 40-årige Hugh Dancy.

- Den vil altid være en del af mit liv og mine fremtidige projekter. Selvom min karakter i "The Path" er meget anderledes, så bruger jeg af alle de gode erfaringer fra "Hannibal" her.

Artiklen fortsætter under billedetHER&NU's Tina Jøhnk Christensen har ofte friske interviews med Hollywoods skuespillere. Foto: Privat

Hugh Dancy gik næsten direkte fra optagelserne af "Hannibal", som foregik i Toronto i Canada, til "The Path". Her spiller han Cal Roberts, der er leder af en kult.

- Det gik meget hurtigt, siger Hugh Dancy, der i "The Path" spiller overfor "Breaking Bad"s Aaron Paul og "True Detective"s Michelle Monaghan.

- Det er en stor forpligtelse at være en del af en TV-serie, og jeg var stadig ved at sørge og komme mig over afslutningen på "Hannibal", da jeg fik det gode tilbud om at medvirke.

LÆS OGSÅ: "Game of Thrones" stjerne helt privat: Vanvittigt at blive mor

Hugh Dancy skulle også lige hjem og kigge på sin kone Claire Danes arbejdsplan. Hun medvirker i "Homeland", og parret har en aftale om, at de ikke skal arbejde samtidig så der er en til at passe den tre år gamle søn Cyrus.

- Claire skulle filme femte sæson i Berlin lige, da vi startede optagelserne, siger Hugh Dancy, der mødte Claire Danes under optagelserne af filmen "Evening" fra 2007.

De blev gift i 2009.

- Der var lidt over en måned, hvor vi begge var på arbejde. Ellers passede det bare fint, siger han.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok