Han er den nye stjerne i Greys hvide verden

Han er den nye stjerne i Greys hvide verden

Der er en ny mand på vej til Dr. Meredith Grey og alle de andre på Grey Sloan Memorial Hospital

Han er kendt som den sjove Fez i ”Dengang i 70’erne”, men der kommer formentlig mere seriøse emner på bordet, når Wilmer Valderrama tjekker ind i ”Greys hvide verden”.

Wilmer Valderramas karakter i showet hedder Kyle Diaz, men om han er en ny læge, Meredith Greys nye flamme, en patient eller noget helt fjerde er endnu ikke offentliggjort. Ifølge Variety skal han være med i flere episoder og han kan opleves på de amerikanske tv-skærme i april, hvor 12. sæson kører over skærmen.

LÆS OGSÅ: Haps: Topløs Zac Efron viser gudekroppen frem  

Meredith Grey har været meget igennem og ikke haft det nemt efter hun mistede sin mand, Dr. Derek ”McDreamy” Shepherd. Det er tidligere kommet frem, at Meredith vil vende tilbage til datingscenen, så derfor spekuleres der nu i, om Wilmer Valderrama skal være hendes nye flamme.  

LÆS OGSÅ: Seks tv-serier med stærke kvinder  

Sidste år kunne seerne opleve Wilmer Valderrama i to serier: ”Minority Report” og ”From Dusk Till Dawn: The Series”, men mange danskere kender ham fra ”Dengang i 70’erne” som i flere år kørte på tv-skærmen herhjemme.  

Lige nu er han i fuld gang med at lave filmen ”Charming”, hvor han blandt andre arbejder sammen med sin kæreste, skuespilleren og sangeren Demi Lovato.  

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok