banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Greys hvide verden-stjerne i ny serie

T.R. Knight skal spille med i en serie produceret af Reese Witherspoon

Der blev grædt adskillige tårer, da Dr. George O'Malley døde i ”Greys hvide verden”. Sidenhen har skuespilleren bag, T.R. Knight, været involveret i flere serier, blandt andet ”The Good Wife”, men nu er han klar til at vende tilbage til ABC som for alvor gjorde ham kendt.

LÆS OGSÅ: Rita-forfatter i spidsen for Stephen King-satsning 

Ifølge The Hollywood Reporter skal han spille med i en endnu unavngiven serie som skal produceres af skuespilleren Reese Witherspoon.  

Den endnu unavngivne serie handler om den skruppelløse skilsmisseadvokat Gemma fra Dallas, hvis liv i den grad ændres, da hendes følelsesmæssigt ustabile søster begynder at afsløre familiens dybe hemmeligheder.  

LÆS OGSÅ: Ikke flere mordsager: Nu slutter Bones 

T.R: Knight spiller Mark som arbejder i samme firma. Udadtil virker han som en afslappet type, men i virkeligheden kæmper han hårdt for at blive partner i firmaet – det samme gør Gemma – og han er ikke bange for at tage beskidt kneb i brug for at nå sit mål.  

Meaghan Oppenheimer – som blandt andet har skrevet et afsnit af ”Fear the Walking Dead” – står for manuskriptet til den nye serie. 

T.J. Knight i rollen som Dr. George O'Malley. Foto: All Over 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok