banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Gravide Kelly Clarkson i tårer på scenen

Sangerinden brød sammen, da hun i går var tilbage på ”American Idol”-scenen og hun var ikke den eneste som var berørt af hendes optræden

Siden Kelly Clarkson i 2002 blevet udråbt som den første vinder af ”American Idol”, er der sket meget; Hun har turneret verden rundt, vundet flere grammyer og på familiesiden er den 33-årige sanger gravid med sit andet barn. Graviditeten talte sit tydelige sprog, da hun i går var gæstedommer på showet. Her skulle hun synge sangen ”Piece By Piece”.  

LÆS OGSÅ: Simon Cowell i tårer: Den her audition glemmer han ikke

Sangerinden brød helt sammen og måtte springe flere linjer over, da tårerne pressede sig på.

- Jeg er gravid, det er nostalgisk at være her, jeg kan ikke tro, at det er sidste sæson, jeg er rigtig ked af mit udbrud. Jeg er stolt over, jeg er kommet hertil, fortæller hun Ryan Seacrest i videoen øverst.

LÆS OGSÅ: Vild med dans: Steve Irwins datter efterlod alle med klump i halsen

Kelly Clarkson er gravid med sit og ægtenmanden Brandon Blackstocks andet fælles barn. Han har to børn fra et tidligere forhold.

- Det er en meget rørende sang for mig, som jeg skrev, mens jeg var gravid med min lille pige og nu er jeg gravid med min lille dreng – han kommer forhåbentligt snart ud, siger hun med håb i stemmen.

Da sangerinden havde kæmpet sig gennem sangen blev hun mødt af store klapsalver.  

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok