banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Lauren Graham og Alexis Bledel er tilbage som Lorelai og Rory Gilmore.

Gilmore Girls er tilbage: Nu starter optagelserne

Efter snart ni års pause er komedie-dramaserien Gilmore Girls på vej tilbage til skærmen med både Lauren Graham og Alexis Bledel tilbage i hovedrollerne.

Fans af tv-serien Gilmore Girls kan godt begynde at glæde sig, for optagelserne til en helt ny sæson starter i Los Angeles i denne uge.

Lauren Graham og Alexis Bledel er tilbage i rollerne som henholdsvis Lorelai og Rory Gilmore, og der er noget at se frem til. Det slår Lauren Graham fast over for TVLine.

- Helt sikkert. Helt sikkert. Jeg læste en scene med Kelly (Kelly Bishop, red.) i dag og det var så levende. Vi har nogle virkelige gode historier sammen, og der er helt sikkert nogle svar, som vi ikke fik (i den originale serie, red.), forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Fox bekræfter: Prison Break vender tilbage - Her er hvad der venter 

Dermed afslører hun også, at der er udsigt til et gensyn med Kelly Bishop, der spiller Lorelais mor, Emily. Her ud over er også Scott Patterson på plads i rollen som Luke Danes, og meget tyder også på, at Keiko Agena er tilbage i rollen som Rorys veninde Lane Kim.

LÆS OGSÅ: Silas Holst vender tilbage til Vild med dans

Keiko Agena delte således på Instagram af hende selv sammen med Helen Pai, der er producer på Gilmore Girls.

With the REAL LIFE Lane Kim, Helen Pai. :) Good things are coming... ❤️

Et billede slået op af keikoagena (@keikoagena) den 21. Jan 2016 kl. 11:30 PST

 

Med billedet kom teaseren "gode ting er på vej ..."

LÆS OGSÅ: Endnu en stjerne på plads til Dirty Dancing-genindspilning

Lauren Graham, der blev nomineret til en Golden Globe for sin rolle som Lorelei Gilmore, har ikke hvilet på laurbærrene siden succesen med den oprindelige serie. Hun kunne efterfølgende opleves i komedien "Du almægtige, Evan" over for blandt andre Steve Carell.

Senere fulgte en hovedrolle i tv-serien "Parenthood", der kørte i seks sæsoner ind til sidste år.

Artiklen fortsætter under billedetEdward Herrmann (t.h) spillede rollen som Richard Gilmore. Han døde nytårsaften i 2014. Foto: All Over

Alexis Bledels rolle har været knapt så iøjnefaldende. Hun kunne opleves i en gæsterolle i "Mad Men" i 2012 og hun er aktuelt tilknyttet tv-serien "Us & Them".

LÆS OGSÅ: DR giver Rip, Rap, Rup comeback: Her er de danske stemmer bag

Optagelserne til de nye afsnit af Gilmore Girls ventes at stå på frem til juni i år. Det forlyder, at der kan blive premiere på Netflix allerede sidst på året i år.

Der bliver tale om fire afsnit af 90 minutter, hvor handlingen er sat i hver sin årstid. Den skal fungerer som en slags afslutning eller afsked med serien, og dermed sætte et andet punktum end det, der var på den originale serie, og som ikke alle fans var lige begejstrede for.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok