Ny Game of Thrones-stjerne: Få jer et fucking liv, det er jo bare patter og drager
Ian McShane giver ikke meget for den kritik, som han har modtaget fra Game of Thrones-fans.

Ny Game of Thrones-stjerne: Få jer et fucking liv, det er jo bare patter og drager

Den britiske skuespiller Ian McShane lægger ikke fingrene i mellem. Heller ikke når det gælder den succes-serie, som han debuterer i til april

Han var den bramfri saloon-ejer i Deadwood og den upolerede antikvitetshandler i Lovejoy og skuespilleren Ian McShane, 73, er ikke mindre bramfri i den virkelige verden.

Endnu har tv-seerne til gode at se, hvordan han kommer til at folde sig ud i en af vor tids største tv-succeser "Game of Thrones", hvor han debuterer, når sæsonen vender tilbage til april.

SE VIDEOEN: Nu får Pixar også en spoof - og den bliver forbudt for børn!

Det fraholder ham dog ikke for allerede nu at have en mening om den, og den kommer råt for usødet efter at seriens fans allerede har langet ud efter ham for at afsløre lidt for meget om handlingen i den kommende sæson.

Han har således forklaret, at han kommer til at bringe nogen tilbage, som alle tror er væk.

- Man siger det mindste, og internettet går bananas. Jeg blev anklaget for at afsløre plottet, men til det siger jeg "få et fucking liv". Det er bare patter og drager, lyder det fra Ian McShane til avisen The Telegraph.

LÆS OGSÅ: Bedrag vender tilbage til efteråret - her er de første billeder

Her forklarer han også, hvorfor han overhovedet sagde ja til at være med.

- De spurgte mig, og jeg svarede "Naturligvis, så kan jeg se mine gamle venner Charlie Dance og Stephen Dillane" og så svarede de "nej, dem har vi dræbt". Så var jeg ikke så sikker på, at jeg ville være med, men så sagde de, at det bare ville være for et enkelt afsnit, og mit svar var: "Så det betyder, at jeg skal dø til sidst. Fedt, jeg er på".

Og med det fik han så lige afleveret endnu en detalje om den kommende sæson ...

LÆS OGSÅ: Blachman er træt af bagedyst-Micki

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok