banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Game of Thrones-stjerne vild med Pilou-scene

Alfie Allen ser frem til en helt særlig scene sammen med den danske skuespiller.

Sjette sæson af Game of Thrones har snart premiere, og rygtebørsen gløder allerede med mere eller mindre kvalificerede bud på, hvad der er i vente fra den ultravoldelige fantasy-serie.

Men nu afslører Alfie Allen, der spiller rollen som den underkuede Theon Greyjoy, at han særligt ser frem til én bestemt scene, og at den har et stærkt dansk islæt.

- Vi har en skuespiller ved navn Pilou Asbæk fra et show, der hedder "Borgen", og han spiller min onkel. Der er en scene, jeg ser rigtig meget frem til, fortæller Allen.

LÆS OGSÅ: Lars Mikkelsen håber på mere House of Cards: De kan bare ringe  

Artiklen fortsætter under billedetAllen Alfies karakter Theon Greyjoy i "Game of Thrones" bliver udsat for lidt af hvert. Her ses han sammen med Sansa Stark spillet af Sophie Turner. Foto: All Over

Det er dog svært at forudsige, om det er gode eller dårlige nyheder for den plagede Theon Greyjoy, der i sidste sæson led de værst tænkelige pinsler og ydmygelser i hænderne på den sadistiske Ramsay Bolton.

Pilou Asbæk spiller nemlig Euron Greyjoy, der om muligt er endnu mere brutal end den forhadte Bolton.

- Euron er måske den mest afstumpede, korrupte og hedonistiske karakter i bøgerne, hvilket er noget af en bedrift, skriver nyhedsmediet Blastr blandt andet om Pilous Asbæks karakter, der ernærer sig som pirat.

LÆS OGSÅ: Susanne Bier om bar røv: Den havde jeg ikke set komme 

Pilou Asbæk har indtil videre holdt kortene tæt på kroppen, når det gælder hans rolle i Game of Thrones, men da han blev interviewet i forbindelse med Oscar-uddelingen lagde han ikke ligefrem op til, at Euron Greyjoy er en kedelig hyggeonkel.

- Der er ingen som Euron Greyjoy, fortalte en grinende Pilou Asbæk i interviewet med IGN.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok