Friends-stjerne får hovedrolle i Bankerot

Friends-stjerne får hovedrolle i Bankerot

David Schwimmer skal spille med i den amerikanske udgave af ”Bankerot”

Udlandet er vild med de danske dramaserier og flere af dem er allerede blevet indspillet i en udenlandsk udgave. Nu står DR-serien ”Bankerot” til at blive indspillet i en amerikansk udgave og det er med ”Friends”-stjernen David Schwimmer i hovedrollen. Seriens amerikanske titel bliver “Feed the Beast”.

LÆS OGSÅ: Gilmore Girls er tilbage: Nu starter optagelserne 

Serien handler om de to venner Tommy (David Schwimmer) og Dion (Jim Sturgess), der trods de er bankerot på alle plan forsøger at starte en restaurant op.

David Schwimmers rolle blev i den danske udgave spillet af Martin Buch, mens Jim Sturgess’ rolle blev spillet af Esben Dalgaard. I den amerikanske udgave kan man foruden Schwimmer og Sturgess opleve Michael Gladis (Mad Men), Christine Adams (Agents of S.H.I.E.L.D.), Lorenza Izzo (Hemlock Grove) og John Doman (The Wire)

LÆS OGSÅ: Nu kommer Det lille hus på prærien-filmen  

Jim Sturgess kender allerede til at arbejde sammen med danskere. Han spillede i 2011 med i filmen ”Samme dag næste år” som blev instrueret af Lone Scherfig.

- David og Jim er begge utrolige talentfulde skuespillere som har karrierer der tæller både teater, film og tv. Men hvad der er vigtigere, så har de begge en troværdighed og sårbarhed i deres spil som er de essentielle i Tommy og Dions roller, siger seriens producer ifølge Hollywoodreporter. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok