Friends-stjerne bliver fast Top Gear-vært

Friends-stjerne bliver fast Top Gear-vært

Skuespilleren Matt LeBlanc, som de fleste bedst kender fra rollen som Joey i tv-serien Friends, bliver medvært på det populære bilmagasin Top Gear

BBC har nu sat navn på endnu en profil til det hold, der skal genrejse Top Gear efter tabet af den karismatiske trio: Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond.

LÆS OGSÅ: Friends-stjerne får hovedrolle i Bankerot

Det har længe stået fast, at Chris Evans skulle stå i spidsen for programmet, når det senere i år vender tilbage til skærmen. Nu afslører BBC, at han får følgeskab af skuespilleren Matt LeBlanc.

Artiklen fortsætter under billedetMatt LeBlanc, Chris Evans og The Stig er klar til at skrive nyt kapitel i Top Gear-historien. 

- Som bilfanatiker og gigantfan af Top Gear er jeg beæret og spændt over at skulle være en del af det næste kapitel af dette ikoniske show. Det er fantatisk, lyder det fra Matt LeBlanc, der allerede har snuset til programmet.

LÆS OGSÅ: Top Gear-værtens vanvittige og dyre krav

Han er således den kendis, der satte bedste tid i en Kia Cee'd i det faste indslag "Star in a Reasonably Priced Car", ligesom han senere havde flere gæsteoptrædender i programmet og endda var vært på spinoff-serien "Top Gear - The Races", der var et tilbageblik på mindeværdige kapløb i Top Gear-serien.

Den nye udgave af Top Gear får efter planen premiere til maj, og måske får Joey så endelig lov til at køre i Porsche igen...

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok