banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Ny trailer: Forbered dig! Frank Underwood er tilbage

Den amerikanske præsident Frank Underwood vender tilbage i vanlig kynisk stil, når Netflix til marts blænder op for fjerde sæson af House of Cards

Det politiske magtspil i korridorerne fortsætter 4. marts, når Netflix blænder op for næste sæson af House of Cards. Den netop offentliggjorte trailer afslører, at det bliver med en vanlig kynisk og magtbegærlig Frank Underwood i hovedrollen. Se den i tv-klippet over artiklen.

LÆS OGSÅ: NBC vil genforene Friends

Kevin Spacey er tilbage i rollen som Frank Underwood, mens Robin Wright også fortsat er på rollelisten som Claire Underwood på trods af sit dramatiske exit fra parrets hjem i slutningen af sæson tre.

LÆS OGSÅ: Så lang tid skal du vente på Twin Peaks

Traileren indikerer, at seerne godt kan forberede sig på, at det der venter endnu mere brutalitet, sex og manipulation i magtens korridorer, mens Underwood forsøger at sælge sig selv til vælgerne i den igangværende præsidentkampagne.

LÆS OGSÅ: Datoen afsløret: Vikings vender tilbage

Ud over de kendte skikkelser i serien får Neve Campbell, kendt fra Scream-filmene og komedie-serien "Vi bli'r i familien", debut i en endnu ikke afsløret rolle.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok