banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Disse følelser kom ikke med i Inderst inde

Mennesket føler mange følelser, mange flere end fem. Men alligevel var det, det antal Pixar kom frem til, da de lavede "Inderst inde".

I Pixars "Inderst inde" møder man Riley, og de fem følelser der styrer hende: Glæde, Triste, Angst, Vrede og Afsky. At det er de eneste følelser, der styrer mennesker, ved Pixar godt ikke er sandt. Derfor havde de oprindeligt flere følelser med, blandt andre: Overraskelse, Stolthed, Håb, Skadefryd og Melankoli.

LÆS OGSÅ: Vild regelændring i X Factor

Men ligesom følelser kan være svære at styre i det virkelig liv, ville det også være for svært at styre så mange karakterer i en film, fortæller medforfatter Peter Docter til Creative Screenwriting:

- Vi ville centrere historien omkring glæde, og med så mange distraktioner havde det ikke fungeret. Vi kogte det ned til fem følelser, som vi virkelig følte kunne vise det spektrum af følelser, der passede bedst i vores historie.

LÆS OGSÅ: Kurs mod fjerne kyster: Her er Emils fremtidsplaner

Og ser man på filmens succes, må man konkludere, at det fungerer med de udvalgte fem. Peter Docter mindes særligt en af de fravalgte karakterer:

- Skadefryd var virkelig sjov. Han var bare med i en enkelt scene, hvor Vrede slår Frygt. Skadefryd ser det ske og går bare videre, mens han med tysk accent siger: ’Ha, ha, ha! Din smerte morer mig!'

LÆS OGSÅ: Talent-vært: Kim Bodnia kaldte mig 'sorte svin'

Tidligere i år vandt ”Inderst inde” en Golden Globe-statuette for bedste animationsfilm.

LÆS OGSÅ: Vikings er tilbage: På disse punkter fejler serien

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok