banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares er filmens hovedroller.

Flaskepost fra P sætter vild biografrekord

Det er første gang nogensinde, at en dansk film passerer 200.000 billetter allerede i premiereweekenden.

Det kører bare for Nikolaj Lie Kaas og resten af Afdeling Q. For danskerne strømmer til biograferne for at se "Flaskepost fra P".

I premiereweekenden er der således langet 207.669 billetter over disken. Tallet er inklusive snigpremierebilletter, og det er første gang nogensinde, at en dansk film passerer 200.000 billetter allerede i premiereweekenden.

Det oplyser Have Kommunikation i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Flaskepost fra P-stjerne: Næste rolle er som Alanis Morissette

I selve premiereweekenden, der går fra torsdag til søndag, solgte filmen 154.342 billetter, hvilket er 22.000 billetter flere end "Fasandræberne" og 33.000 flere end "Kvinden i buret".

Resultatet glæder naturligvis produktionsselskabet Zentropa.

- Det er helt vildt. Vi er lykkelige. Vi har gjort os umage med at udvikle universet og lave film, som både underholder og imponerer. Jeg er stolt over, at vi i dansk film har kunne opbygge en højkvalitets filmserie med de bedste skuespillere og filmfolk, vi har, siger producer Louise Vesth.

"Flaskepost fra P" handler om Carl Mørck og hans assistent Assad fra politiets Afdeling Q. Denne gang skal de finde en morder, der kidnapper børn fra religiøse familier er truer deres forældre til tavshed.

LÆS OGSÅ: Amanda fra "Sjit Happens" er med i Flaskepost fra P

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok