banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER
På Venedig filmfestival ankom Tilda Swinton og Dakota Johnson hånd i hånd til premieren på filmen "A bigger splash", hvor de spiller overfor hinanden

Fifty shades-stjerne: Her er hendes næste store film

Vi er vant til at høre Dakota Johnson stønne af begejstring, nu skal vi vænne os til at høre hende skrige af skræk, hun skal nemlig være med i en gyserfilm.

Siden sidste efterår har "A Bigger Splash"- instruktøren Luca Guadagnino planlagt en genindspilning af 1977 gyseren "Suspiria".

Han håbede at være i gang med det i slutningen af 2015. Det lykkedes ikke, men filmen står stadig højt på instruktøren ønskeseddel, og nu afslører han, at Dakota Johnson og "Hil Cæsar"- skuespiller Tilda Swinton skal spille hovedrollerne, skriver Empire.

LÆS OGSÅ: Han er den nye Johnny i Dirty Dancing

"Suspiria" omhandler en amerikansk balletdanserinde, der rejser fra USA til Europa for at gå på en prestigefyldt balletskole, som viser sig at være gerningsstedet for mange mord, der på trods af døden ikke er afsluttede.

Artiklen fortsætter under billedetI 1977 var det Jessica Harper (billedet), der besad den rolle, man forventer, Dakota Johnson kommer til at overtage. Foto: All Over

Hvordan rollerne skal fordeles er endnu ikke afgjort, men med Tilda Swinton robuste skikkelse forventes det, at Dakota Johnson skal spille den uskyldige balletdanserinde og Tilda Swinton den dominerende lærerinde på skolen.

LÆS OGSÅ: TV: Danske kendte afslører deres vildeste politioplevelser

Instruktøren og de to skuespillere kender allerede hinanden godt, da de også arbejder sammen om den kommende film "A Bigger Splash", der har premiere i de danske biografer den 17. marts.

Tilda Swinton er netop nu aktuel på det store lærred Coen brødrenes "Hil Cæsar". "Suspiria" forventes at have premiere i 2017. Samme år som efterfølgeren til kæmpe successen "Fifty Shades of Grey", hvor Dakota Johnson også har en hovedrolle.

LÆS OGSÅ: 30 år efter 9½ uge: Kim Basinger i Fifty Shades Darker

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok