Efter sejren i MasterChef: Sådan skal pengene bruges
Karoline Trier fra København kunne lade sig hylde som vinder af "MasterChef".

Efter sejren i MasterChef: Sådan skal pengene bruges

Den unge københavner er ikke i tvivl om, hvad pengene skal gå til.

Det populære madprogram "MasterChef" fandt torsdag aften sin vinder, da 28-årige Karoline Trier fra København kunne hæve armene i triumf efter at have imponeret dommerne med sit avancerede bud på en klassisk æblekage.

Med sejren i finalen over Rasmus Palsgård og Laura Sahl følger en præmiecheck på 100.000 kroner, og den ved hun allerede, hvordan skal bruges. Karoline Trier driver nemlig en madskole, hvor børn, unge, familier og virksomheder kommer forbi og lærer om glæden ved mad.

- Min filosofi handler om at vise folk råvarernes mange muligheder. Det gælder om at give folk lyst til at gå i køkkenet og forholde sig til det, de spiser, siger hun til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Nu bliver dommerne selv bedømt: Her er den bedste MasterChef

- Derfor skal pengene bruges på at forny min madskole lidt. Både fysisk, for der er nogle ting, jeg mangler for at kunne forbedre min undervisning, men jeg håber også at kunne lave flere events og få flere børn og unge til at lære at lave mad. Jeg tror, at jeg på den måde er med til at gøre verden til et bedre sted, fortsætter hun.

Artiklen fortsætter under billedetPengene skal bruges på at forbedre min madskole, fortæller den unge vinder. Foto: TV3

LÆS OGSÅ: Janni Spies' 18-årige søn forkæler sig selv: Bil til 1,4 millioner

Sejren blev egentlig sikret helt tilbage i slutningen af januar, men hun husker stadig den følelse, hun stod med.

- Jeg var virkelig, virkelig nervøs inden finalen og havde samtidig lyst til at imponere og gøre det godt. Jeg troede på, at jeg kunne vinde, hvis jeg kom i mål med min idé, siger den unge vinder.

LÆS OGSÅ: Thomas Herman: Jeg var en kælling i et køkken

Karoline Trier er naturligvis glad for sin deltagelse i "MasterChef", men hun husker ikke tilbage på tiden i studiet på Amager som værende sjov.

- Det har ikke været specielt sjovt, det har handlet om præstation og været en konkurrence, jeg gerne ville vinde, fordi jeg gerne vil et sted hen med maden. Det har dog været fedt at mødes med så mange madnørder, siger hun.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Ninja Warrior er tilbage med store ændringer

Hun fortsætter:

- Det har været hårdt, hektisk og virkelig krævende. Det der med at skulle præstere dag efter dag, det er hårdt, fordi man hele tiden har fået vurderet sit arbejde. Og selv om det er god kritik fra dommerne, så var det hårdt, når jeg ikke kunne levere varen. Det er ikke fedt at aflevere noget, man ikke er helt tilfreds med, konstaterer hun.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok