banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

”Du’ ik’ som de andre pi’r”-sanger: Sådan lyder og ser han ud i dag

I 2002 smeltede danske ungpige-hjerter simultant, da Morten Fillipsen gik på scenen i børnenes Melodi Grand Prix og erklærede sin kærlighed.

Det er 14 år siden, men de fleste piger i starten af 20’erne kan den dag i dag stadig få sommerfugle i maven, når de hører den dengang 15-årige Morten Fillipsens ”Du’ ik' som de andre pi’r”.

LÆS OGSÅ: Alex fra X Factor: Sandheden om modelkarrieren

I dag er han 29 år gammel, bosat i København og i praktik som tv-og medietilrettelægger hos reklamebureauet "Make Sense". Men han har absolut ikke lagt musikken fra sig. I dag laver han musik under navnet "In memoirs", men til at starte med var det en hemmelighed, at det var ham:

- I starten holdte jeg det hemmeligt, at det var mig, der stod bag. Jeg ville have, at folk skulle høre det for musikken, og ikke fordi jeg var ham fra børne-MGP. Da jeg så kom direkte ind på førstepladsen af P3’s "Barometerlisten", synes jeg, det var et blåstempel for, at jeg faktisk kunne noget, og så lod jeg det slippe ud, at det var mig, der lavede det, fortæller han til HER&NU.

Ahhh! Det bliver ikke meget bedre. Nyder livet på bjerget. Schweiz er fantastisk! ⛷👌

Et billede slået op af Morten Fillipsen (@mortenfillipsen) den 28. Jan 2016 kl. 3:15 PST

 

Fortiden som børnestjerne har heller ikke helt sluppet ham endnu:

- Jeg bliver stadig genkendt i byen en gang i mellem. Nogle gange bliver jeg også ringet op af folk, der skal holde 50-års fødselsdag, hvor de gerne vil have, jeg kommer og spiller sangen. Hvis de har en særlig historie med sangen, kan jeg godt finde på at sige ja til det, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Løvernes Konges danske hemmelighed: Kendt musiker lagde stemme til Simba 

Tiden lige efter børnenes Melodi Grand Prix husker Morten Fillipsen som en god tid med mange nye oplevelser og mange ny mennesker. Især de hedengangne ”Åh abe”-koncerter står tydeligt:

- Det var ret vildt, det var jo foran tusindvis af mennesker, siger han.

Det var også en periode præget af bunker af fanmails, hovedsagligt fra forelskede piger, og Morten Fillipsen husker det som ret svært at forholde sig til

- Da jeg kom hjem til min lille landsby efter MGP, var jeg jo bare Morten, så det hele var lidt en surrealistisk periode, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Vikings er tilbage: På disse punkter fejler serien

Han understreger dog, at han ikke bruger sin fortid som børnestjerne som et scoretrick:

- Men jeg tror da, det hjælper. Mange synes, det er spændende, siger han med et lille grin.

Hør hans nyeste sang her:

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok