banner image

13 NUMRE AF HER&NU      KUN 299KR.

BESTIL HER

Drengene elsker Reem

Pigerne har Mads Christian. Drengene flokkes om Reem.

Dagens X Factor pressemøde var allerede i mangel af tid, da prøverne havde trukket ud, og deltagerne derfor kom lidt senere en planlagt. Journalisterne var allerede blev fordelt ved bordene, så man fik mest muligt ud af den tid der var, men lige lidt hjalp det.

LÆS OGSÅ: Dommerne har talt: Det skal de synge i X Factor

Deltagerne blev sat i stævne hos en journalist eller fotograf, og Reems første opgave var at få taget billeder. Mens Reem havde fundet sit smukkeste smil frem, kommer en folkeskoleklasse forbi udenfor vinduerne og får øje på sangerinden med de palæstinensiske rødder. De klapper og hujer, og lige så snart fotografen har taget det sidste billede, stormer Reem ud og tager billeder med sine fans.

LÆS OGSÅ: Konkursramte 50 cent: Alle pengene er falske

Artiklen fortsætter under billedetSelvom det var koldt, havde Reem så travlt med at komme ud til sine fans, at hun ikke fik sin jakke på. Kulden var åbenbart heller ikke noget problem, da hun slet ikke havde travlt med at komme ind igen. Foto: Lise Nygaard

LÆS OGSÅ: Zac Efron om drømmekroppen: Her er min kostplan

Især drengene sprang på plads omkring Reem og gav deres kvindelige klassekammerater deres telefoner, så der kunne blive taget billeder. Reem nød helt klart kontakten med sine fans og ville gerne nå et billede med hver og en, men en arrangør fra DR står i døren og skynder på hende – the show must go on. 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok