Den bette Joshua i "Livet er smukt" blev spillet af italienske Giorgio Cantarini.

Drengen fra "Livet er smukt": Sådan ser han ud i dag

Der er sket meget siden 1997, hvor den charmerende italiener slog igennem i den Oscar-vindende film.

Den italienske skuespiller Giorgio Cantarini, der slog igennem i rollen som drengen Joshua i "Livet er smukt", forstår at vælge sine filmprojekter.

Han har blot optrådt i fem film, men hele to af dem har vundet en Oscar. Da han filmede "Livet er smukt", som vandt den ene Oscar, var han kun fire år gammel og så sådan her ud:

Artiklen fortsætter under billedetHer ses han med Roberto Benigni, der spillede faren Guido. Foto: All Over

"Livet er smukt" handler om en far og søn, der bliver sendt i en tysk koncentrationslejr under Anden Verdenskrig. Her følger man, hvordan faren forsøger at holde humøret højt ved at bilde sønnen ind, at det hele blot er en leg. Selv om der er tydelige lighedstegn, er der sket meget siden filmen kom ud i 1997, og i dag ser han sådan her ud:

Efter "Livet er smukt" fik Giorgio Cantarini rollen som Russell Crowes søn i "Gladiator", der hev en Oscar hjem i kategorien 'Årets bedste film’.

Her kom den unge italiener under Ridley Scotts vinger og spillede sammen med store Hollywood-navne som Russell Crowe og Joaquin Phoenix.

Siden "Gladiator" har der været stille omkring Giorgio Cantarini, der dog pludselig i 2005 dukkede op i den italienske udgave af "Vild med dans", hvor temaet for årets deltagere var ’Berømte børn’.

Her var Cantarinis deltagelse oplagt, men han måtte dog se sig besejret af en anden børneskuespiller Federico Russo.

Det seneste tv-projekt, som Cantarini har været involveret i, var 2015-miniserien "Adotta uno Studente", som dog aldrig blev en stor succes.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok